Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pr’klet maček butast

Pr’klet maček butast

Maček mi je danes spraskal pol debla mladega dreveščka. Še več kot pol, kolikor se je lahko stegnil navzgor, Približno 80 cm v višino, pri tleh pa skoraj do tal.Z ostrimi kremplji ga je olupil do živega. Vse lubje leži v trakovih ne tleh:(
Zdaj sem rano premazala z glino.
Ne verjamem, da bom drevo rešila. Ampak vseeno, ali lahko še kaj storim?

Lahko fentaš mačka, ki je samo za škodo. Ne vem, zakaj bi sploh imel mačka.

Na to bi lahko mislila prej in drevo zaščitila…ni maček kriv, če si mu dala šanso, da ti uniči drevo… Čez par let boš govorila, da ti je otrok popisal celo steno z rdečo šminko…le zakaj je imel dostop do nje.

Bogi maček 🙁

Oja, poznano 🙂 Meni je drevo olupil pes. Sem zamazala s tisto smolo, ki je za zamazat odžagane veje. In je bilo vse ok.

O, hvala! Ta odgovor sem čakala:)

@adijo
maček- maček je občinski prvak v mišemoru in največji donhuan v okolišu. Tako, da je zaščiten primerek.

@piki3ca- zakaj ubogi? Z užitkom je olupil drevo, pa še slišal jih ni.Misliš da si upam vtikat se v mačje biznise?

Kupi jo v tubi, ker se ne posuši tako hitro kot v škatli. Pasta je zeleno-sive barve.

Tudi tebi hvala:) Sem jo že dobila pri sosedu, vrnem mu novo v ponedeljek:)

Tudi tebi hvala:) Sem jo že dobila pri sosedu, vrnem mu novo v ponedeljek:)[/quote]

Tudi jaz sem jo prvič dobila od soseda in me je opozoril na pakiranje. Dobri sosedje so res zlata vredni.

Kar tak hja. Lahko pa kupiš drenažno cev ono plastično, prerežeš po dolžini in daš okoli drevesa. Ti ga po moje tudi ne bo fental.

Mojmu sem kremlje porezal-:)))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

ali pa oblečeš deblo v filc, ali pa ga obložiš z bambusovimi steblci…

Meni je tudi mačkon olupil pol debla okrasne češnje, matr mu….

New Report

Close