Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka proba poročne frizure

proba poročne frizure

Nekaj me zanima. Jutri imam probo frizure, pa sploh ne vem, ali mi bo oprala tudi lase ali naj si jih doma…
Kako je bilo pri vas? Je v navadi, da pri probi opere lase?

Vem, da je vprašanje malo smešno, ampak vseeno…

Jaz jo imam danes, ampak si ne bom nič umivala las doma. Če bo smatrala, da mi jih mora umiti, mi jih bo, drugače ne. Lahko ti sporočim zvečer.

jaz sem šla s čistimi lasi in sem bla v 20 min fertik. no, mal se mi je tudi mudilo, zato sem siu zjutraj umila lase, da se ne bi dlje zamotila..

Jaz pa sem šla na probo in ker imam dolge lase in sem s sabo prinesla slikico, kako bi rada imela, mi je kar približno naredila frizuro – samo spela in malo nakazala – je rekla, da nima smisla, da še to plačujem, ker točno ve, kaj bi rada… in je potem res bilo tako za poroko.

V primerih, ko imate spete lase, sploh ni priporočljivo imeti umitih las tik pred spenjanjem, ker so lasje preveč živi in preveč lezejo. Priporočajo, da si lase umiješ že kakšen dan prej.

Se strinjam z Monasi pred probo si ne umivajte las pri make up-u je priporočljivo da pridete brez make up-a, da se ne iritira kož z čiščenjem nič se ne obremenjujte z vašimi vprašanji zato pa so probe.Pri nas prakticiramo tako, da tudi če stranka ne želi probe se vidimo mogoče za pulenje obrvi za vsa vprašanja ki se vam porajajo vam in nam tudi.Želim vam veliko lepih trenutkov ob pripravah na vaš najlepši dan.

Kolikor jaz vem, si isti dan sploh ni priporočljivo prati las, sicer je veliko težje narediti frizuro, ki dobro stoji!

če ima salon dobro lasno kozmetiko, bodo lasje po pranju čudoviti in ne bodo nikamor bežali. Meni so jih umili zjutraj pred poroko in s frizuro ni bilo nobenih težav. Tako kot mi jih operejo v salonu, si jih doma ne znam, ravno zato, ker nimam tako kvalitetnega šampona in balzama.

New Report

Close