Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Problem glede kredita

Problem glede kredita

Ali je možno na kakšni banki dobiti dolgoročni stanovanjski kredit; leasing……hipotekarni…..itd…..Potrebovala bi 6 mio sit; moj OD pa je 500 eur. Kolikor sem dobila informacije, nikakor nikjer ne bom dobila take vsote, glede na moj OD. Ali pač?

jaz bi se prvo vprašal kako s takimi prihodki vrniti 25.000 eur?

Za kakšen namen: gradnja, nakup? Mislim, da bi šlo, ker je zadaj hipoteka, vendar mora biti prvovrstna.

LON?

Bi vzela dolgoročni kredit; sedaj plačujem 250 eur najemnine…….na mesec, + vsi stroški. In raje dam podobno vsoto za kredit, kot pa za najemnino.

nakup stanovanja. 9.mIo sit že imam. Jaz sem še vedno v tolarjih… :)) se opravičujem.

????

LON je hranilnica, ki velikokrat da kredit pod minimalni eksistenčni znesek.

Kaj pa možnost solidarnega poroka?

Ali pa Globalni stanovanjski kredit Volksbank?

Pozdravljeni!

Za lizing je morda kaka možnost, vendar bi bilo drago. Za kredit pa porebujete solidarnega poroka ali kako drugo vrsto dodatnega zavarovanja. Na takšen OD vam drugače lahko trgajo od 100 EUR do max 125 EUR mesečno, ker je pa poremalo. Na 30 let bi morda šlo, vendar ste na žalost zelo nebonitetni in nezanimivi za banko.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close