Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problem oddaljenosti

Problem oddaljenosti

Pozdravljeni ženske in moški na tem forumu. Prosim za vaše nasvete, izkušnje, podporo…
Z možem sva zaradi služb skupaj samo čez vikend oz., ko imava dopust. Se lepo razumeva, rada sva skupaj. Pogovor ni problem, tudi hobiji, obiski prijateljev, sorodnikov… Imam pa jaz en problem, ki sploh ne vem, če je problem. Med tednom, ko sva narazen si ga zelo želim, sanjarim o njem, sem zelo vznemirjena, vzburjena. Ko pa prideva končno skupaj med vikendom, mene ta seksualna želja mine oz. ne čisto povsem, vendar se z njim raje samo poljubljam, objemam, klepetava… Seveda tudi seksava, trikrat, štirikrat, vendar ni take želje kot takrat, ko sva narazen. Vzrok??? Jaz si ne znam razložit.

Pozdravljena.
Tudi moja ima včasih takšne, ko sem na šihtu ona pa doma. In ko pridem domov mi pravi ob 13:00 sem bila tako pohotna da je bilo za znore, kaj bi ti delala.

Hja lepo, ampak takrat sem jaz še 3 ure na šihtu…
Nisi edina, nisem se pa kaj dosti v to poglabljal ker pač mora sama pri sebi razčistiti.

Ali takrat kaj gledaš, delaš da te tako vznemiri/podžge ali pač telo/srček hrepeni?
Archangel

Be the change you want to see in the world!

V bistvu nič ne delam posebnega. Navadno kar tako sama od sebe pride želja in pomislim nanj, na njegovo telo in se mi meša. Ko pa je ob meni, pa ne vem, samo neka ljubezen udari ven.

Vse je to ok dokler ti nebo v tvoji pohotnoszi zapasal drugi.
Drugič mu pošli sms …da ve .
Mogoče te pride na hitro med malco…

No zaenkrat je vse v najlepšem redu. Na druge sploh ne pomislim, ker mi je moj seksi, zelo. Na malico ne more prit, ker sva prek 1000 km narazen 🙂 Saj včasih me preseneti in pride nenapovedano in to mi je zelo, zelo všeč. Žal si to le redko lahko privošči. Ker je njegova in moja služba top, tudi nočeva pustiti priložnosti, vsaj dokler nimava otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close