Najdi forum

problem s CD-RW

Imam Win2K, plato epox 8rda, maxtor 60GB ATA130,256DDR in pekac LITEON 48*24*48. Problem je sledec: 700MB zgoscenke mi bere z neverjetno nizko hitrostjo (okol 7 min) , isti problem je z peko. CD-ja se nisem posnel v manj kot 6 min. Uporabljam pa nerota 5.5.10. Mimogrede-snemalnik je bil stestiran na firmi in deluje brezhibno. Ce naredim test hitrosti v nerotu mi kaze hitrost prenosa mal na 14 kratno.Iste tezave sem imel s prejsnim CD ROMom. Zadeva isto deluje pod XP-ji.Prosim pomagajte, ker ne vem kaj nej se naredim!!!

mogoče imaš pa dma izključen, če ga vključiš bo najbrž hitreje.

lp

Ko sem vkljucil DMA mi zadeva dela se pocasneje?!?!

ok greva bolj počasi.

Kako imaš strojno instaliran cdrw ??

Na katerem ide kanalu ??
Ali imaš še kater cdrom.

Si poizkusil cdrw enoto prestaviti na drugi kanal, kot imaš sedaj.
Ali si kaj poizkusil v biosu – da nimaš npr. auto detect diskov in podobne
neumnosti, to je včasih problem..

Daj malce več napiši!

lp

Snemalnik imam prikljucen na secundary master.Imam pa kabel ATA100. Prikljucil sem ga tudi na primary slave (kabel je ATA 133), nic ni pomagalo. Trenutno imam vgrajen samo ta RW in en HDD. V biosu imam nastiman vse na avto detekt. Res nimam pojma kaj zajebava? A je mozno da je s plato kej narobe, samo HDD mi dela cist normalno.

Hvala lepa za pomoc. Ugotovil sem vzrok tega mojega problema. Ponovno sem si instaliral gonilnike za plato, sedaj mi pa stvarca deluje brez problema. Hvala se enkrat in LP.

“vstrajnost se obrestuje”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close