Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek problem-samo resni odgovori prosim

problem-samo resni odgovori prosim

Čaki čaki….včasih še ne pomeni………….udri udri!!…..Itak jim paše..))

Hotel sem reči,da če nisi ravno predsednik firme….pač moraš požret na delovnem mestu marsikaj….tudi take neslanosti.Na žalost.tako je življenje.

Ja bi cedil…nad tvojo……CENZURA…..!
;-)))))

norc”!!!!!!

Pepelka…

Edino tako se kretena rešiš, da ga užališ, ga ponižaš, po možnosti pred drugimi in mu zagroziš.

Pač mu reci, ja stric…tudi jaz bi rada da mi ga porinete med joške, sam če bi vi imeli 20 let in lepega in trdega, ne pa to staro, mlahavo ogabo.
Zdej pa spizdi stari, da te ne prijavim policiji in tožim za 2 mio sit.

Mislim, da bi pomagalo

Drugo pa je kaj si o kretenu mislim.
Ne bom bral najbrž zanimivih postov SPja iz Razkota, hehe, sam mislim, da nekdo ki je to sposoben reč ženski, pač nej sam sebi pripriše, ker ne sexa nič, garant.
Če hoče dekle odgnat, nej kar take meče ven, budala.

Da ne bo pomote…
Meni pogled na poletne, lepe joškice in ritke pomeni polet v orbito, plavanje na bahamih in spust z Mount Blanca obenem, najhujši heroin ne more bit bolj omamen, ampak…skušam bit tudi normalen in kulturen obenem. Sej se da punci tud na lep način povedat, da je privlačna, al pa da ima lepe.

Jaz tudi delam s strankami, pa mi pridejo Čehinje nazaj iz morja menjat kune v eur, pa dostikrat zlezem s stolom vred pod mizo in se zanjo drzim, da ne explodiram, sam tako…na prvi pogled…sem pa čist navaden uradniček.

Tko pač je a ne?

Lepo se imej, pa čimmanj kretenoidov ti želim.

Saško.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

A si se pozanimu,kolk dobim,če tisto Francozinjo…..uff..Saš….to ni za zdržat!!!!
Lepo je bit uradniček!
:-)))

moje mnenje je drugačno. ne glede na to, kje in kaj delaš, si vsak zasluži spoštovanje.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hvala

Ja…sam real life je pa drugačen.Prej,ko to sprejmeš….prej lahko Fato za rit uščipneš,ko gre mimo…;-)))

je tale peplčka res taki greha vredna….hahhahahahah

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hja…krepostna je že slišat…..vzbuja zanimanje najino,kaj?
A tud njo na piknik povabim…pa da v mraku vidiva resnico?
😉

moj svet je malo drugačen

nismo vsi “po kalupu”, nekateri ostanemo sanjači

Pristanek je pa pol tak…kot ga sama zdej doživljaš.
Sicer ti je pa Saš povedal kako in kaj.pa bi jaz zaključu s tem.

New Report

Close