Problem seat ibiza 1.6
Zanima me če ima kdo izkusnje z seatom ibiza 1.6 letnik 2000 akl motor imam tezave z njem in ne vem kaj bi to lahko bilo narobe stvar je taka. Kupil sem avto delalo use normalno po enem tednu ga zjutraj vzgem se odpelem pridem v krizisce dodam gas avto zadusi in crkne. Potem ga nisem mogel vzgati nekaj casa no ko mi je uspelo se odpelm domov pustim avto stati nekaj dni je pa res da je tisto noc ko mi je to naredilo pado dez verjetno je nekam prisla vlaga ampak je tudi par dni pred tem pado dez pa ni blo problemov. Odpelem avto na racunalnik mi pokaze napako na loputi + tega mi je se stangas nabijalo iz 1 na 1,5 obratov in je niho. Sm dav loputo dol jo ocistim dam nazaj je blo par dni brez problema. No pol je spet zacel trokirat in ga dusit. Pol sm nabavo drugo loputo jo dam gor grem na tester mi nastela use in je avto spet normalno lavfo niti trokiro ni vec zjutraj je vzigo normalno. Z to drugo loputu mi je stangas lavfo normalno brez problema grem spet na tester mi prklopi use nobene napake ne pokaze. Sm mev pa na avspuhu zanic giblivo cev in eno koleno sm dav to zrihtat in grem spet na tester mi zmeri lando in loputo spet nastela napake nobene landa dela v piko. Avto mi 10 dni brez problema vceraj pa spet zacel trokirat ko gas spustis ob malih obratih no tud pri velkih sam ne tak kot pri malih. Nekaj je z vlago narobe verjetno ali pa kaksen vakum res ne vem kaj bi to bilo+ tega avto ima tak cuden zvok kot bi nekaj presketalo spodaj v avspuhu ko dodajas gas tak mi je delalo pred tem ko je bla gibliva cev zanic ampak zdaj sem to porihtal in se spet tezave pojavlajo je mozno da bi bilo kaj z katalizatorjom narobe da bi zaradi tega biv taksen zvok in da bi mi avto dusilo in cukalo. Danes sem spet mel na testeru ga je pokazalo neko napako na motorcku prostega teka to je loputa nastela use na novo resetira use avto eno uro normalno lavfa in spet isto zacelo se dogajat zdaj al bi blo potrebno se menjat kable svecke ali pa je dejansko loputa hin in dela vcasih normalno vcasih pa nagaja ne vem res al je verjetno kaj z elektriko ali pa vlago.