Problem v seksu, fant me ne zadovolji :(
Pozdravljeni,
S fantom sva skupaj približno pol leta in opažam, da imava problem pri seksu. Stara sva 28 in 29. Fant me ne zadovolji. Ko se začneva poljubljati, se hitro vzburi in bi najraje kar takoj šel vame. Sicer se me s prsti ponavadi malo dotika po spolovilu, porine prst v vagino, dotika po klitorisu, ampak mi to ne paše, ker to počne pregrobo, premočno. Ko mu poskušam sama nastaviti njegovo roko na klitoris in povem, da naj se nežno dotika, nekaj poskuša, ampak neha po kakšnih 30 sekundah. Ko sem mu povedala, da je meni to premalo in da bi rada dlje in naj malo poskuša, pravi, da ni pravega odziva z moje strani, ne ratam mokra in zato neha. Naj povem, da ob tem, ko se ukvarja z mano, čeprav samo kakšno minuto, izgubi erekcijo, zato s seksom potem ni nič. Kadar pa začneva prej, pa meni ni ok, ker nisem še dovolj vzburjena. Oralnega seksa ne mara, ob tem enako izgubi erekcijo, ker mi je zelo čudno, saj ga moški ponavadi obožujejo. S prejšnjimi fanti se mi to ni dogajalo, vsem je bilo zelo všeč in so mi govorili, da to zelo dobro počnem, tako da mislim, da ni vzrok v tem, da ne bi znala. Poleg tega ga vedno sprašujem, če mu je ok, če bi rad kako drugače, naj mi pove, če lahko kaj izboljšam, pravi da je ok, samo vidim, da penis postaja vedno bolj mehak. :S Prav tako on meni ne nudi oralnega seksa, mislim, da je kakih trikrat poskusil, ampak odnehal po manj kot minuti, zato od tega nism imela kaj dosti. Naj povem še, da sem s prejšnjimi fanti pogosto med seksom doživela orgazem, še posebej ko sem bila jaz zgoraj, če sem si zraven dotikala klitoris, medtem, ko tukaj tudi to ne rata. Vsakič ko sem jaz zgoraj, mu pade dol, postane mehek in spet ni nič s seksom. Ponavadi zato seksava v misijonarskem ali pa od zadaj, ker je to njemu najbolj všeč, meni je v redu, ne bom pa doživela orgazma, mogoče če bi bila bolj vzburjena od prej bi šlo. Ko njemu pride, je konec seksa tudi zame, niti ne pomisli, da bi zadovoljil na kakšen način še mene. Zaradi tega postajam vedno bolj žalostna in nezadovoljna, poskušala sem že načeti pogovor, da bi rada, da se na začetku več ukvarja z mano, da bom bolj vzburjena, on pa pravi, da ga potem mine do seksa, izgubi erekcijo.
Sicer se dobro razumeva, ga imam rada, me privlači fizično, ampak me ta problem vedno bolj moti in se bojim, da ne bom mogla več dolgo vztrajati. Ne bi rada še obupala, zato prosim za nasvet. Kaj naj še naredim, poskusim, je imel kdo podobne težave, kako ste jih rešili? Hvala in lp.
Stari pregovor pravi: “Rdžavom kurrcu i dlaka smeta.”
Rešitev je preporosta: zamenjajte kurec.. in s tem nosilca le tega – več kot očitno je egocentrično bitje, nespososbno empatije.
jap to je to..
Res te razumem. Veš, rada bi te potolažila in ti rekla, da bo s časoma bolje, a ne bo. Vem iz lastnih izkušenj. Takšni moški ostanejo vedno isti. Moj je že čez 40 pa je še vedno poln samega sebe in misli, da obvlada…glavno,da on uživa, pa čeprav reče, da mu je še kako mar zame.
Dovolj mlada si še, da izbereš takega, ki te bo poslušal in upošteval tvoje želje. Napisala si, da mu pokažeš kako bi rada in mu poveš kako ti paše in žalostno je, da se potem ukvarja s teboj le pol minute. Še bolj žalostno pa je, da krivdo zvali nate, češ, da ni dovolj mokra. Njegova naloga je, da te naredi mokro in da se potrudi zate.
Veš kaj naredi… Leži pred njega in se samozadovoljuj, ne nehaj dokler ti ne pride. Zraven pa stokaj tako, da bodo še sosedi slišali. Ko ti bo prišlo pa ga lepo poglej in mu reci: To želim! Želim, da mi s teboj pride točno tako kot mi je prišlo zdaj!
Če bo še naprej enako pa ti svetujem, da razmisliš o nadaljevanju zveze, ker bo k večjemu slabše. Veš najprivlačnejši moški so ponavadi ravno taki, da so obdarjeni več ali manj le z lepoto pri drugih stvareh pa zatajijo.
Želim ti vse dobro in upam, da bosta rešila to težavo, ker če se imata res rada bi morala prisluhniti drug drugemu. Pa sporoči, kako bo šlo.
Lepo da si mu povedala kaj te moti ker bo samo še slabš.
Kaj je bilo pa pri drugih narobe da so bivši ?
Hvala vsem za komentarje. Situacija je takšna, da sem mu povedala za problem, je razmislil in pravi, da se strinja in da se bo bolj potrudil zame. Torej nek napredek je, upam, da bo res kakšno izboljšanje, ker kot rečeno je drugače vse v redu in ga ne bi rada zapustila oz. je to res tista zadnja možnost, ko bi poskusila že vse drugo.
Glede bivših, ali mi niso ustrezali karakterno, fizično, razlike v vrednotah… kljub temu je bil seks z nekaterimi od teh odličen, zato se še težje sprijaznim, da z zdajšnjim ni tako. :/
Točno s takim sem poročena četrt stoletja,najbrž mi ni potrebno pisati ,da mi ni še nikoli prišlo z njim? Dobro premisli!
Ti si izgleda zamenjala širok asortiman falusov.
Kar sem do sedaj videl se je potem končalo tako da je ženska nataknila na šopek kurecev ker ni bilo doma kao dobro on pa izvisel. Naredi uslugo njemu in bodočim otrokom in najdi pravega kureca. Če sedaj ne štima…
imam 44let, mož 18 več…skupaj sva 20let. In z njim še nisem doživela orgazma.Ne zna. Ne zna, pa da ga j… Vse sem probala.Nima filinga. Bil je poročen prej, pa vem od njegove žene, da je bilo isto. Rešitev? ne vem. Občasno lover.Pa da se razumemo- je nežen, skrben, krasen človek, veliko se smejiva itd, ampak postelja pa…in ja, želi spolne odnose vsak dan. Včasih tudi 2x. Naredim, kot bi oprala žehto.
“še ena taka” in “ohdragamoja”
pa ne me hecat, v 20ih letih ju nista mogli pripravit do tega, da bi vaju vsaj z roko ali z usti zadovoljil, da bi doživeli orgazem? Ali sta tako nesposobna, da tudi tega ne znata storiti? Kakšna kunšt je pa potrebna tu? Haloooo, steram ga nekam, če ne bi poskrbel še zame.
Razumem, pri penetraciji ni tako hitro orgazem, a tudi to se da, sem se naučila z leti. Če je le moški dovolj natreniran, da zdrži dalj časa, te pod ustreznim kotom pika, ti se pa še zraven po klitorisu božaš. Pride tako, da se ti strena, vaginalno in klitoralno.
Vse je v volji! Res ne vem, zakaj bi se človek odpovedoval užitkom seksa, če je pa takoooo dobroooo.
Se spomnem ene oddaje pred kjer je gospa v letih lepo povedala mladim puncam da naj ne seksajo vse povprek ker jih bo to uničilo.
Forum je zaprt za komentiranje.