Problem začeti pogovor?
Sem star 25, hodim v fitnes, sem si malo nafilal samozavesti, se vsaj počutim ne več, kot da nebi mogel katerega dekleta dobiti, kot sem mislil. Nisem slabega videza, ne pa neki wow. Odpikal sem online zadeve, tudi nisem za to, da bi prek nekoga koga spoznal, ker mi je mal tako tako.
Zelo želim, da bi se upogumil in pristopil do katerega dekleta. Ampak to mi je tako težko. In nevem zakaj. Še študiram na faksu in deklet je res veliko povsod. Ampak jaz pa nič. To mi je zgleda največji problem, zakaj se mi malo kdaj karkol zgodi kar se tiče punc.
Pred kratkim je ena celo želela začeti pogovor, a jaz freeznil. Po glavi se tepem res. Kaj bi mi svetovali? Tudi ko se ga napijem, nebi rekel da je kaj drugače.
Skratka problem je verjetno v tem da mi je težko iti iz Comfort Cone.
LP.
Kot da bi opisoval mene, le da sem skoraj 40.
Med ženskami sem bil vedno zaželjen, imam vse kvalitete, ki se iščejo. Ampak pristopit mi ni šlo nikoli. Sem rahlo introvertiran in do neznancev oddajam neko čudno energijo, ki jih odbija. To velja pri vseh interakcijah med ljudmi, tako za ženske kot potencialne partnerke, v službenih odnosih, v družbi,… Ljudje so do mene vedno rezervirani. Ko se s temi ljudmi zbližam, potem steče. Ampak za spoznavanje žensk je to kapitalna ovira.
Žensk mi v življenju ni manjkalo, a pristopil sem v celem življenju točno do ene za svoj 18 rd.
Vse ostalo sem spoznal na način, ki ga ti zavračaš. Preko službe, prijateljev, šole, faksa, nekih družb v katere sem padel, online,…
In tebi priporočam enako. Zdaj si še dovolj mlad, čez 10 let boš prepozen, ker dober material se veže za življenje v tvojih letih, najkasneje do 30.
Hvala. Ma nevem, online mi ne deluje, prek prijateljev ni kaj takšnega za spoznat, na faksu sami tipi večinoma, v službi še nisem. Sem pa včeraj pristopil do ene, pa imam feeling da sem ji všeč. Dela v enem baru in jo bom še kaj ogovoril pa bom videl kako in kaj naprej
Velja enako za moške
Hvala. Ma nevem, online mi ne deluje, prek prijateljev ni kaj takšnega za spoznat, na faksu sami tipi večinoma, v službi še nisem. Sem pa včeraj pristopil do ene, pa imam feeling da sem ji všeč. Dela v enem baru in jo bom še kaj ogovoril pa bom videl kako in kaj naprej
[/quote]
Vse že povedano v sosednji temi: Tezave pri iskanju partnerke
Super kratka obnova: “Boj se ljudi, ki imajo več izgovorov kot rešitev.”
Trenutni spisek izgovorov:
online mi ne deluje – (Variacija v slogu: “Odpikal sem online zadeve, tudi nisem za to, da bi prek nekoga koga spoznal, ker mi je mal tako tako”);
prek prijateljev ni kaj takšnega za spoznat, – (Ker je potem takole: “Pred kratkim je ena celo želela začeti pogovor, a jaz freeznil. Po glavi se tepem res.”);
na faksu sami tipi večinoma – (v nasprotju s prej zapisanim: “Še študiram na faksu in deklet je res veliko povsod. Ampak jaz pa nič.”),
v službi še nisem.. – (V penziji tudi še ne.. saj vemo, kako to gre.);
Tudi ko se ga napijem, nebi rekel da je kaj drugače. – (In vino veritas)
Bom pa tako rekel, deklet je polno drugot kot na faksu, v študentskem mestu a ne. Online sem veliko probal pa nič. To da mi je ena začela pogovor je blo pač slučajno. Z vinom naj bi si pomagal? aha. pametno res
Glede vseh načinov pa tega nevem, men se zdi da more vsak najti si nekaj primernega. Zdaj bom pač probal navezati stike s kakšno natakarico.
Zakaj imaš takšno mnenje?
[/quote]
Tmala si obiskala Miami tekmaDragic doncic?
Forum je zaprt za komentiranje.