problem
Ej, punce, jaz imam en problem.
Niti sanje si mi ne kakšno frizuro naj imam.
Imam srednje dolge lase. A naj imam spuščene ali spete?
Všeč sta mi tud tančica in tiara. Pa si ju nekako ne upam nositi, da ne bi vsi govoril kok sem se napedenala, pa da se visok nosm.
V revijah je pa tud tok mal frizur. Kje si boste ve naredile frizure in KAKŠNE??????
Kva naj naredim????????
Ojla!
Če sta ti všeč tiara in tančica, ju imej – oz. eno od njih. Saj je vseeno, kaj drugi mislijo. Mene npr. nihče ne bi prepričal, da bi imela kaj od tega – brrrr……
No, skratka jaz bi imela spete, pa kakšne špice – v glavnem brez kodrčkov – bolj moderno. Pravo sliko pa še iščem.
Poglej na http://www.ultimatewedding.com – čez 400 frizur – no, pa vseeno nobene zame.
Lp, Ajs
HOJ!
Glede na to da sem frizerka ti bi jaz naredila tako:
spodni lasje spuščeni rahlo valoviti , zgornje lase(od ušes gor) pa ti bi en pramen zravnala z “likalnikom” in enga malo zvalovila in tako bi nadeljevala do zadnjega pramna.
Nato pa ti bi par zgornjih prameno vzela in jih spela nekako , ki se ne da razložit, vglavnem tako , da bi lepo sedla vlečka ali tiara .
Premisli še glede barve daj si kaka premene, da se bodo lasje prelivali, to bo še dodatno popestrilo tvoj izgled.
Anja
Sicer je moja poročna frizura že mimo, samo pazi, da ne boš z lasmi višje kot je sam ženin. Zelo čudno izgleda, če je par pribljižno enako visok in potem ima nevesta višjo frizuro. Si predstavljaš. Sama sem imela v glavi ene 50 špang in eno dozo laka, ampak še naslednji dan je bilo tako kot bi prišla od frizerja. Tako, da mi je od takrat čisto jasno, kako imajo ene vedno vse tako speto.