problem :-(
Oj,zanima me ce veste kaj mi lahko bile rjavkaste-crne pike ki jih imam po prsih?!Iz nekaterih tudi kratka dlasa strli,to se da pobelit.Ampak pikica iz katere raste dlaka je pa se vedno vidna.To je zelo grdo in mislim da ni normalno da imam to po prsih.Lahko pa da so tudi ogrci ali zamsene pore,iz katerih rastejo kratke kocine?Ampak so res le kaksen mm dolge…pomagajte ker ze kar umiram od zalosti
Joj tolk mal si napisala, definiraj, kje po prsih, ali samo ob bradavici, al res po prsih, kaksne pike opisi, kot pege,izbocene, neenakomerne, okrogle, kaksne barve, rjave crne,al so ene rjave..ene crne, koliko velike, kdaj se je to poajavilo, vse to bo pomagalo..da ti bomo lazje povedale ali smo se me ze srecale s tem.
Kako so eni primitivni….groza…:/
impresionarka tebi pa.. imas to ze dalj casa? so to iste pike, kot tiste, ki nastanejo zaradi sonca? si ze bila pri dermatologu?
rjavkaste barve…kot kaj pa jaz vem morda kot razsirjene pore….ena na sosedjem forumu mi je svetovala da naj grem k dermatologu,ampak me je sram it,pa itak mam same komplekse,ker mi je grozna.pa teh pik se ful ne da ocenit tocno…ko kozo pusti tako kot je zgleda pac kot pikice(ja,okrogle majhne so)ko pa raztegnem pa kot da bi ble kot luknjice,ampak ko pogledam od blizu mislim in upam da ni to.Ne vem jaz ne vidim nobene resiitve iz tega :-((((((
Na zgornjem delu prsi jih je veliko zelo,potem se pa bolj stopnjuje in je kaksen cm med njimi prostora….ce bom se kaj opazila,bom odpisala.Koliko casa?nimam pojma,ker sem stara pod 16 let in prej niti nisem ce po pravici povej kaj veliko gledala tja…
majne bolj,zgleda kot nekaj iz kar bi morala rasti dlaka,pa nekje ja,drugje pa ne
A je možno, da imaš vraščene dlake? Če si si kdaj spulila kako dlako, lahko da se je sedaj nova vrasla in jo le majhen delček gleda ven, ostalo se je pa ‘nabralo’ pod kožo. Čeprav … najbrž bi bilo v tem primeru le pika ali dve, saj najbrž niti ni veliko dlak, ki bi jih lahko pulila z dojk.
A pa to je areoli (na temnem delu okoli bradavice) ali po ‘kožnatem’ delu dojke?
mislim pa da ravno okoli bradavic nimam 🙂
ne,vrascene ne morejo biti saj si nisem nikoli brila tukaj
na tvojem mestu bi sla to pokazat najprej kaksni kozmeticarki, ker ce so to le zamasene lojnice, jih bo ona ocistila, sam bega me to, ker pravis da iz njih rastejo dlake, to mi ne gre skupaj, ponavadi iz znamenja rastejo dlake, ki se jih tudi puliti ne sme, sam taka znamenja so redka po telesu, ne pa toliko na kupih kot je pri tebi.
In si v letih, ko hormoni delajo svoje, in zakaj bi ti bilo nerodno, nehaj, poisci pomoc, pojdi, pomagali ti bodo..zato so tam!!!
Draga impresionarka!
Naj te ne bo sram. Pojdi k dermatologu in verjemi, da so tam videli na kupe bolj groznih stvari kot jih imas ti. Verjemi, vse se bo uredilo, samo narediti moras kaj v tej smeri.
Saj si stara komaj 15 let (predvidevam), sment pa se ze sekiras, ja, kaksna pa bos pri 20 – ze cisto siva. 😉
ce pa res ni lepo za videt 🙁
pa zarad sonca tudi ni…imam vedno kopalke gor 🙂
lahko bi spominjal na vrascene dlake ja,ampak ni logike,ker si nisem brila tukaj.posamezne grde pikice,za kater niti ne morem presodit al so kot luknjice ali izbocene!
A ne bi za začetek poskusila samo s kakšnim pilingom, npr. alverde marelični je ful droben in očisti zamašene lojnice, če je to to. Izvodila lojnic prilegajo dlakam, tako da to je po tvojem opisu kar možno.
Upam da ne delam reklame, sam to bi js naredila najprej
Zdravnik je zdravnik in ne razumem, kako je lahko koga cesa sram. Ljudje grejo se zaradi cesa hujsega k zdravniku.
jaz pa mislim, da si pegasta. Imaš pege po nosu? Majhne dlačice imamo vsi. Samo preveč samokritična si. Kar mirna bodi, ali pa še mami pokaži, kaj te skrbi.
Ena iz lj spel se dol če misliš take ven metat. Upam da nam drugič ne boš ravno ti zastavija kakšnega vprašanja in mi ti bomo rekl da si ugabna. A se tako govori ljudem.
Impresionarka ti pa le pokaži zdravniku svoje prsi naj ti ne bo nerodno in nikoli res nikoli se ne puli dlak tam ker to ni dobro ampak si jih lahko samo s škaricami odrežeš.
saj dlake niso problem,vem da se jih lahko znebim,samo tiste pore ali pike iz katerih raste dlakca ostane…
Kaj pa belilo???
Poskusi si jih očristiti s kakšno stvarjo za pore na obrazu ali pa kak blag piling naredi večkrat. Če so pore so verjetno zamašene in jih je treba očistiti vendar ne s čim agresivnim. Nekaj blagega za obraz. Vendar ne gre čez noč večkrat je treba to ponoviti da bo viden kakšen rezultat.
Lp pa brez panike
Forum je zaprt za komentiranje.