Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Problemi s plodnostjo…

Problemi s plodnostjo…

zdravo punce!
z možem se trudiva imeti otroka že leto in pol. oba sem navadila na zdravo dieto, ki bi lahko ojačala plodnost pri obeh. moja tašča mi vedno teži in daje ful veliko pritiska name, da se njen čas izteka in želi imet vnuke preden umre…. v nekem blogu sem prebrala, da stres in stresne okoliščine lahko zmanjšajo plodnost in nevem kako se naj umirim in sprostim, če vem, da ne bom mogla izpolnit moje in možove želje ter pa tudi taščine zadne želje…

zanima me, če je katera med vami se soočala z podobnimi problemi in kako ste jih rešile? zelo bi vas prosila za nasvet in najlepša hvala vnaprej!

Živjo!

Sem mamica 2 sinčkov in priznam, da sem imela iste težave. Za nekatere ženske je imeti otroke borba. Poskusila sem vse možne diete, tablete, telovadbe, vendar ni kazalo nobenega učinka. Strah me je bilo, da sem neplodna, saj si že od malih nog želim otroke. Bila sem tako obupana, da sem bila pripravljena poskusiti vse, kar dobim pod nos. Na spletu sem zasledila prehransko doplnilo Vitanoval FERTILITY plus, ki je po občutku bil najbolj obetaven. Skupaj s fantom sva uživala ta dopolnila en mesec in sem v roku 2 mesecih zanosila. Nato po 3 letih se je posrečila še ena nosečnost!
Toplo priporočam dopolnila od Vitanoval, saj sem tako izpolnila moj sanjski poklic – materinstvo.

Lep pozdrav,
Ksenija

Mi je iskreno žal za vašo situacijo.

Moja hči je imela podobne težave pri zanositvi in sta s fantom tudi spremenila dijeto in začela telovaditi… v glavnem, začela sta živeti zdravo. Učinkovitost je bila vprašljiva, pa sem se odločila, da ji kupim vitanoval+. To je prehransko dopolnilo, ki naj bi ti zvečala možnost plodnosti. Zdaj je noseča že 3 mesece, z otrokom ni nič narobe pa še hči se počuti dobro (ne čuti neke slabe stranske učinke). Če vama res ne bo šlo, vama priporočam, da še to možnost poskusita.

Lep pozdrav 🙂
J

Odlično napisano Jovana. Tudi midva z mojim vsem priporočava vitanoval po tem, ko sva midva doživela svoj plusek po 3+ letih poskušanja. Stranskih učinkov pa res ni, vsaj jaz jih nisem imela.

Tale del “moja tašča mi vedno teži in daje ful veliko pritiska name, da se njen čas izteka in želi imet vnuke preden umre” me je zadel dirketno v srček… jaz sem se soočala z ISTIM problemom in sem mislila, da ne bo nikoli dočakala vnuka.. predlagam, da spremeniš prehrambene navade, začneš bolj zdravo jest in ramisliš o prehranskem dopolnilu (osebno predlagam vitanoval)

Tale del “moja tašča mi vedno teži in daje ful veliko pritiska name, da se njen čas izteka in želi imet vnuke preden umre” me je zadel dirketno v srček… jaz sem se soočala z ISTIM problemom in sem mislila, da ne bo nikoli dočakala vnuka.. predlagam, da spremeniš prehrambene navade, začneš bolj zdravo jest in ramisliš o prehranskem dopolnilu (osebno predlagam vitanoval)
[/quote]

Hvala bogu nisem edina… meni je tudi tašča zelo težila. Že prej nismo bile na dobrih odnostih, ko si je pa enkrat v glavo ubila, da bi mela vnuke….potem je šlo pa vse na slabše. Nama je osebna zdravnica tudi predlagala fertility+ pa spremembo v dieti. Dopolnila sva kupovala kar v lekarni dokler nisva dočakala plusek 🙂

New Report

Close