Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problemi s Punco

Problemi s Punco

Uglaunem, star sem 16 let in zdaj sem v prvem letniku srednje šole.. Ta punca je moja sošolka in že ene 2 meseca se pogovarjava in je use uredu.. Včasih je vidim ko me pogleda ampak nisem glih siguren če sem ji všeč (mogoče me vidi kot samo prijatelja)..
Velikokrat me zmede, enkrat je prijazna do mene in rada z mano govori, drugi dan z mano sploh besede ne spregovori in en dan pa se kar neki zajebava z mano, nato je spet prijazna in rada z mano govori.. Vglavnem je sramežljiva vendar me to njeno spreminjanje karakterja iz dneva v dan zmede saj zdej ne vem kaj sploh čuti do mene…
Nevem kako da bi jo povabu ven po šoli da bi lahko kam šla saj me je preveč strah uprašat ker niti nisem sugiren če sem ji sploh všeč..

Upam da kdo kej predlaga, LP 🙂

Predlagam ti, da počakaš do svoje polnoletnosti. Upam, da bo kaj pomagalo.

Tako je. Počakaj do svoje polnoletnosti, do takrat pa se nauči likat.

Jaz ne mislim nič na kej kot spolnost al kej takega.. Pač punca mi je všeč in sem samo vprašal kaj da nardim v taki situaciji.. Kot zgleda ne dobim nobenega nasveta 🙁

Vseeno hvala

Pri tvojih letih noben ne ve kaj hoče. Vprašaj jo če gre na pijačo s tabo, to boš moral ti vodit zadevo če te ta zanima.

Star je 16 let in ve, da bi jo rad povabil ven. Torej? Čudno mi je, da pri teh letih nima nobenih frendov, s katerimi bi se lahko konkretno pogovoril in sprašuje vaš starčke, da mu svetujete:))).

Se ti vidi, da si še mlad in brez izkušenj. Ženske danes najbolj vzburja moški za likalno desko, po možnosti samo v boksercah.

Se ti vidi, da si še mlad in brez izkušenj. Ženske danes najbolj vzburja moški za likalno desko, po možnosti samo v boksercah.[/quote]

Ko bo ta mali lulček zrasu, se ne bo več likalo:). Ne ga obremenjevat z radostmi tvoje generacije:).

Se ti vidi, da si še mlad in brez izkušenj. Ženske danes najbolj vzburja moški za likalno desko, po možnosti samo v boksercah.[/quote]

Ko bo ta mali lulček zrasu, se ne bo več likalo:). Ne ga obremenjevat z radostmi tvoje generacije:).[/quote]

On sprašuje za sedaj. Mu moramo razložit kaj je trenutno v trendu :-))

Povabi jo takrat, ko bo dobre volje. Vendar naslednji dan bo lahko že slabe volje in si bo premislila. Take so pač ženske, pardon punce.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo medklic: v boksaricah in jutranjo erekcijo. On poštima cunje, ženska njega. Odličen recept proti slabi volji.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Če ve da bi jo rad povabil ven, zakaj je ne povabi? Saj je pol rešitev očitna. On se obremenjuje nekaj z njeno dobro in slabo voljo, ki je itak brepzredmetna. To pravim.

Samo zato, ker je nekdo star, se en klinc pove ali bi kaj manj mencal od 16-letnega srednjesolca. Se grem stavil, da se vecina forumasev (vkljucno z zenskami!) ne bi nic bolje znasla. 😀

Mulo, kaj ti je narediti? Prevec je stvar osebnega stila, situacije, kaj/kako je med vama. Od polaganja besed v tvoja usta bo malo koristi, ker se vec steje kako reces, kdaj reces in v kaksnem kontekstu. Za nekoga trivijalnost, za drugega mission impossible. Nabiraj izkusnje. Je 100 in 1 nacin, da vodo speljes na svoj mlin. In se vec, stran od njega.

Odvisno, kam zdaj mularija hodi ij kaj se skupaj počne?
Mi smo šli v kino recimo, ali na sprehod po stari Ljubljani, Tivoliju….na
kakšen sladoled….
Je pa po drugi strani zdej ful enih medijev (FB in različice), kjer ji lahko
neosebno namigneš, da ti je všeč, če ji že osebno ne upaš.
Bistvo je, da se zavedaš, da je ona glih tko nesigurna, kot si ti in da eden
od vaju mora prevzeti “vodstvo” in narediti kakšen korak v pravo smer.
Izgubiti nimaš kej, se meni zdi?

Kaj ste zapeli s tem egoizmom…vse, ČISTO VSE, kar počnemo na tem svetu, delamo
iz egoizma.
Vse.
Naštejte mi eno svojo dejavnost, ki jo počnete iz kakšnih drugih nagibov, kot iz egoizma?

Ups, napačna rubrika….sori…

kadar bo pozitivna do tebe jo povabi na skupe tek, kolesarjenje, rolkanje … metanje žoge na koš … pač kam, kar oba delata — samo ne jo ves čas prehitevati, imeti prednost v koših … nekako izenačuj tempo z njenim

Lahko pa jo prosiš za inštrukcije iz predmeta kjer je ona boljša … bejbe so neverjetne, ko so v rahli prednosti — prav odprejo se fantom ☺ ♥

Ti bom jaz svetovala k sm tvojih let, 17 pa fanta mam ze eno leto hihi:$ 🙂

Da spreminja razpolozenje se ne sekiraj. Punce mamo slabe dneve pa dobre dneve, pa pol se pms pride… v takih “malo slabsih dnevih” lahko nardis samo to da jo vprasas kako je in jo poslusas. Punce smo nore na to da nas nekdo poslusa pa razume. Najdi skupno temo. Zdj bo poletje pa jo povabi na sladoled pa sprehod. Veliko ji bo pomenilo. Pa se pogovarjaj z njo. Vsaki punci bi blo to vsec. Povej ji da ti je vsec, ampak je ne sili v zvezo. Daj ji cas da se sama odloci. Daj ji cas da se zaljubi vate:$ bodi ji najbolji prijatelj ampak ji daj vedeti koliko ti pomeni. Veckrat ji daj kak kompliment in ji povej da jo imas rad. Slej ko prej bo hotla kaj vec kot prijateljstvo (samo cas ji daj in ljubezen hihi) 😉

Ja sej vem da si pri 16ih še toplovodar, pa vseeno. Ženske imajo to v krvi, morajo dajati upanje čimvečim fantom/moškim, si delajo izbor/bazen, kasneje pa si izmed njih izberejo najboljšega. Če pa je nisi sposoben ven povabit, potem si je itak ne zaslužiš, čimprej se nauči prevzemati odgovornost/rizik, prej boš postal moški. Spomni se Pahorja, če te zavrne, ja kaj pa bo ?
Bolje da čimprej veš kje si, ne da boš spušil leta za ta upanje oz. še huje, boš postal prijateljček/frenzy (Friendzone). Zvedi kje si, če ne k naslednji, da te en bo imela rezerviranega več let, čas=denar, če je dvom, ni dvoma. Sej ko sem bil jaz tok star, sem bil tud dost bol pussy kot sedaj, upam da lohk rešim prihodnje generacije 🙂 Be a DOER.

Takoj v akcijo. Ce je punca lusna bo kmalu dobila drugega “prijatelja”. In potem bos imel obilico casa za premisljevat kaj narediti 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close