Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problemi z zanositvijo

problemi z zanositvijo

Pozdravljene,

Imam zelo zoprno težavo in sicer imam težavo pri zanositvi. Spremenila sem način prehrane in tudi začela sem telovadit. S fantom se že pol leta trudiva in nimava nobenega napredka. Ali se katera od vas spopada s podobnimi težavami? Ali pa premagala to oviro? Samo resni odgovori prosim.

Lp

Zdravo! 🙂
Sočustvujem s tvojimi težavami, poznam ta občutek frustracije, jeze in žalosti, ko si želiš imeti otroka, vendar mati narava ne da. Moj mož je nama kupil prehranska dopolnila VITANOVAL PLUS, da vidiva če sploh deluje, ker sma poskusila ogrmono število metod, ki naj bi naredila obadva bolj plodna. Po enem mesecu uživanja tega sem zanosila z hčerkico! Pričakujeva jo naslednji mesec in zdravniki trdijo, da je čisto zdrava in, da se normalno razvija v maternici. Vitanoval svetujem vsem, ki imajo težave z plodnost, če pa temu ne verjamejo pa naj vsaj poskusijo 🙂
Lep pozdrav,
Maja

midva sva tudi (zelo nepričakovano) dobila plusek po uporabi vitanovala. ampak ni bilo po enem mesecu ampak šele po dveh ampak se res ne pritožujeva. sedaj naju loči samo še tri mesce do spoznanja najine male Nine in že res komaj čakava. (poleg tega pa tudi komaj čakam da bom lahko spet tuno jedla haha)

midva sva tudi (zelo nepričakovano) dobila plusek po uporabi vitanovala. ampak ni bilo po enem mesecu ampak šele po dveh ampak se res ne pritožujeva. sedaj naju loči samo še tri mesce do spoznanja najine male Nine in že res komaj čakava. (poleg tega pa tudi komaj čakam da bom lahko spet tuno jedla haha)
[/quote]

Midva sva ga pa ravno par tednov nazaj začela jemati. Držimo pesti!

DOBILA SVA PLUSEK!! Hvala obema! Sva naročila kar za oba dopolnila in zdej veselo pričakujeva malo Nino

Čestitam!!! Midva sva en mesec nazaj naročila fer+ in še čakava plusek.. drži pesti za naju plis

Drugače imaš na tem forumu tudi podstrani Neplodnost (ena je hrvaška, druga slovenska), kjer lahko najdeš pomoč. Tudi sama sem se bojevala z neplodnostjo in sem se obrnila na uporabnike in uporabnice na tisti podstrani. Tam so mi priporočali vitanoval in tudi jaz sedaj le-tega priporočam drugim

HVALA!!!!! z možem nama je končno po mesecu in pol uspelo, odkar sva začela uživati dopolnila od vitanoval plus. komaj čakam, da zvem ali je fant ali punčka, saj sva se trudila že več let… če se bo vam zdelo, da ni druge možnosti, NE OBUPAJTE!!

Čestitke, Helena. 🙂 Dobrodošla v klub vseh, ki so nam njihova dopolnila pomagala. Počasi bo treba narediti FB skupino ali forum za vse nas … ha ha ha

New Report

Close