Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Proces JBTZ – Zlom režima

Proces JBTZ – Zlom režima

Zdajle bo ponovitev oddaje. Oglej si jo še enkrat, mogoče boš pa le razumela.[/quote]

hehehe, mik, brez veze, ninej tako in tako pravi, da je za vse kriva luna!!!!

Čakte malo, kdo piše poste z mojim nickom? To z Beogradom ni moj post. Se bom raje prijavla, tisti, ki pa piše pa naj lepo prosim preneha.

A je polna luna!? Takrat imajo določeni osebki namreč hude težave:)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Pa v temi vprašanje moderatorju sta dva posta, ki nista moja…ne morem verjet, očitno imam skritega oboževalca…grem raje pogledat moje geslo, da se prijavim…

Ne ni polna luna, samo očitno ima pri nekaterih vseeno neomejen vpliv! Pa še priznajo, da je tako!

Ne ni polna luna, samo očitno ima pri nekaterih vseeno neomejen vpliv! Pa še priznajo, da je tako![/quote]

hehehe, a res ne znaš nič drugega, škoda!!!?:))))za frančiška že vem (pa še ta se kdaj pa kdaj potrudi, no zate sem pa ravnokar izvedela!!!:)))

Ne ni polna luna, samo očitno ima pri nekaterih vseeno neomejen vpliv! Pa še priznajo, da je tako![/quote]

hehehe, a res ne znaš nič drugega, škoda!!!?:))))za frančiška že vem (pa še ta se kdaj pa kdaj potrudi, no zate sem pa ravnokar izvedela!!!:)))[/quote]

Vauuu, pa ti si No.1! Vračam žogico – še ti se potrudi, sigurno tudi ti znaš še kaj drugega! Kaneda?!!

hehehe, a res ne znaš nič drugega, škoda!!!?:))))za frančiška že vem (pa še ta se kdaj pa kdaj potrudi, no zate sem pa ravnokar izvedela!!!:)))[/quote]

Vauuu, pa ti si No.1! Vračam žogico – še ti se potrudi, sigurno tudi ti znaš še kaj drugega! Kaneda?!![/quote]

hahaha, le zakaj bi prekinjala vajin monolog!!!:)))

Vauuu, pa ti si No.1! Vračam žogico – še ti se potrudi, sigurno tudi ti znaš še kaj drugega! Kaneda?!![/quote]

hahaha, le zakaj bi prekinjala vajin monolog!!!:)))[/quote]

hohoho – vtikaš se pa kljub temu! Zdaj bi najbrž rada še čestitke za znanje slovnice!

hahaha, očitno nisi razumel!!!škoda!!!:)

jep, očitno res nisi razumela!!! škoda!!!:)

New Report

Close