Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Procollagen

Procollagen

Ali katera jemlje Procollagen? Sodelavka ga ful hvali, ampak želim več izkušenj iz prve roke, ker mi eno samcato mnenje prav nič ne pomeni.

Odgovor na objavo uporabnika
Brag33, 20.01.2025 ob 11:47

Ali katera jemlje Procollagen? Sodelavka ga ful hvali, ampak želim več izkušenj iz prve roke, ker mi eno samcato mnenje prav nič ne pomeni.

Ja, jaz ga. Začela sem ga jemati, ko sem si še blanžirala lase, ker so mi toliko odpadali in se lomili. Sedaj se sicer ne barvam več, ampak ga še vedno jemljem enega na dan.

Ojla, jaz ga tudi jemljem. 🙋🏼‍♀️ Nisem ga zaradi nobenega odpadanja ali karkoli, tako kot uporabnica pred mano, ampak mi je vseeno top.

Odgovor na objavo uporabnika
sunrise227, 26.01.2025 ob 21:41

Ojla, jaz ga tudi jemljem. 🙋🏼‍♀️ Nisem ga zaradi nobenega odpadanja ali karkoli, tako kot uporabnica pred mano, ampak mi je vseeno top.

Hvala za menja, ga bom naročila. 🙂

Jaz sem ga jemati začela zaradi nohtov, ker so se mi skos lomili. Imam rada lepo urejene (ne predolge), skoraj enkrat na teden pa se mi je eden odlomil ali odkrušil. Se mi zdi, da se Procollagen že malo pozna, ker se mi ne krušijo več. Še vseeno sem v tem času zlomila kakšnega ali dva, ampak nimam pa več takoj razcepljenih.

New Report

Close