Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodaja avta na leasing

Prodaja avta na leasing

Pozdravljeni, mi lahko poveste tisti, ki inate izkusnje s tem, kaksen je postopek pri prodaji avta na leasing?

Rad bi prodal avto, ker mi ni vec vsec pa ga imam se za nekaj odplacati. Malo sem se ze pozanimal ampak ne razumem najbolje. Ce mi lahko nekdo od vas lepo objasni postopek.

Hvala, lp

Mislim da ti iz Dinos-a vse uredijo, če jih pokličeš.

1. Preberi svojo lising pogodbo.

Sicer pa splošno: če še ni odplačan lising, avto še ni tvoj in ga ne moreš prodati.

Dogovori se z lisingodajalcem za odkup, potem ga prodaš naprej.

Seveda lahko prodam, samo prej moram klicat v lizing hiso, da mi odobrijo, kar imam se zaodplacat, jim pac placam… A ni tako?

Kaj pa ce grem v avtohiso da mi odkupjo avto, mislim da je se boljse. Ne razumem se v to zato sprasujem…

Lp

zdravo!avta ne mores prodati ker ni tvoj.lahko avto izplacas naredis prepis na sebe in ga nato proas,vcist enostavno.

Jaz sem imela avto (VW Polo) na leasing pri Porsche leasingu in sem ga prodala brez problemov. Leasing hiša ga ni želela odkupiti, tako da sem dala oglas in sama našla kupca. Del kupnine je nakazal Porsche leasingu za kritje dolga, preostali del pa meni. Vprašaj pri svoji leasing hiši, kako je pri njih. Mogoče ti lahko odkupijo avto, ponavadi pa več dobiš, če ga sam prodaš.

New Report

Close