Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Prodaja dela zemljišča/parcele sosedu, novemu lastniku sosednje nepremičnine

Prodaja dela zemljišča/parcele sosedu, novemu lastniku sosednje nepremičnine

Hop cefizelj?

Gotovo, da je bilo tako vem. Vendar nasvet ni obvezujoč upoštevanja kajneda. Še sploh pa ne ko je svetovana cena 500-1.000 eur po m2 (in ne akumulirana cena vseh m2(!))..kar se že na daleč vidi, da je pač le navadna zafrkancija ali pa morda spodrsljaj nekoga, ki je imel težave s poštevanko v 3 r. O. Š. in je ta luknja ostala for ever…saj vemo kako to gre.

No kakorkoli že, zadeva je urejena, končna cena je med 11-12 €/m2 in ni celo število zaradi zaokroženja suma sumarum na celo število. Prodajalec in kupec sva tako oba zadovoljna najbrž pa malo manj bizgec zgoraj iz začetka @Vitez, ki je podajal neke sočne a meglene astrološke formulacije, ki sem ravno ne spadajo. Sicer sem pa že vajen bizgecov in žonglerjev vseh formatov varno skritih za virtualnim zidom. Tu je sedaj zares konec zgodbe.
Lp / Polde

Dobr si ga nategnil. Upam da jih ne boš nazaj dobil. Vama z možem pa želim čimveč takih sosedov.

Seveda, nategnjen je in to z olivnim oljem. No naj na koncu povem, da je ceno podprl cenilec, ki pozna to območje. Sicer bi bila 500 eur/m2 he he. Lp Čarliji.

Ta je šele dobra..vidim, da si se dobro pripravil in ga nasankal.

Pripravil ja…ne pa nasankal 🙂

Ali ti svoje stvari kar podarjaš, in daješ zastonj? Vsaka stvar ima neko vrednost. To vrednost pa določa trg oz v tem primeru zanimanje (1. ura predavanj na EF).
Ajde ća

Vsako stvar poskušam prodati večkrat – če mi uspe desetkrat sem zmagal, kajne?

Meni uspeva v povprečju enajstkrat!

Pri nekaterih zadevah je to celo dobro, v nekaterih primerih jih boš pa dobil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close