prodaja nepremičnine – 2.del
Če bi jaz pričakovala 100.000 za stanovanje, bi dala oglas za njamanj 130.000-140.000.
Ker ziher se bo kupec hotel dilat in zbijat ceno….
No ja… realno je pričakovat le kakšnih 3 do 6 % znižanja. Ene toliko se da cene ponavadi znižati – če prideš s takojšnjim plačilom oz. gotovino mogoče še kaj več.
Tisti, ki kritizirate, po kakšnih cenah folk kupuje: Po kakšni ceni pa ste kupili vi? In kje? Me res zanima. Ker ko smo mi kupovali, so bili vsi ful pametni, kako je to predrago in da oni ne bi toliko dali (da ne bo pomote, vsi v podedovanih stanovanjih). Ampak poceni stanovanj za take cene, kot nekateri omenjate, da bi plačali, ni bilo.
3 do 6 % znižanja
Moja sestra je ceno stanovanja (Ljubljana, v Zupančičevi jami) uspela zbiti za točno 19%.
Nam je uradni sodni celinec postavil ceno, nato pa rekel, naj jo zvišam za 15%, ker je to običajen “popust” pri sklenitvi pogodbe. Tako da se mi tehle 3-6 zdi zelo zelo malo.
Meni se zdi 2.800 za kvadrat res preveč, za to ceno dobim novogradnjo, in še celo večje stanovanje.
Gledala sem pred časom za cca 55m2 so hotl met 135.000 pa je bila novogradnja, tko da….
kvečjemu kakšnih 100-110. tisoč, več pa ne….
Podobno. Šiška, 60m2…150.000€.[/quote]
Zarad takih butlov pa so nepremičnone tako drage. Upam, da ne bota več mogla odplačevat kredita in da vas fuknejo vn iz stanovanja ter ga banka proda po normalni ceni, da balon končno enkrat poči. Če bi teh 150.000 zaslužila sama in jih imela na banki dvomim da bi bla tko butasta da bi dala 150.000 za 60m2, hahahahaha, fak no, se zapufaš za cel živleje za fukjeno 60m2 veliko luknjo, hahaha[/quote]
Vidim da vas zelo moti, če ima kdo denar in si stanovanje lahko privošči:)
Naj te potolažim draga moja neinteligentna kritizerka. Ni luknja ampak popolnoma novo nadstandardno stanovanje v vili.
Nisva kupila le tega stanovanja, kupila sva tri take, z gotovino.
A kje sva denar dobila?
Na lotu sva zadela, ne boš verjela, je pa res:)
Za ostanek pa sva si kupila hiško, avto, šla malo po svetu, odprla obrt in še je ostalo.
Tako da….pojej se!
Hahahahahahaha, midva sva poštena, pošteno delava še naprej (oziroma tisti ki delajo za naju so zelo zadovoljni))), ponoči spiva. Sva imela pač veeeeliko sreč(K)o.
Se vam zdi tole predrago?
Absolutno predrag, glej letnik pa kraj…!!!
Za ta denar dobiš na Gorenjskem luštno majhno hiško:)
Pa še grd je, star in ploščice, bleeek,,, in eh, novo mesto…kdo sploh lahko živi tam))???:)
Koboste ve plačale stanovanje 100000 e in vložile vanjga še 3o tisoč , vas bom vprašale ali boste prodale za 70 tisoč?
Prodaš po najvišji ceni, kot jo lahko iztržiš. Kaj tukaj jamrate po forumu, dajte oglase na nepremicnine.net in čakajte kupce. Če je cena OK, prodaš v roku enega meseca 100%! Če ni OK ne prodaš več let oz. nikoli po takšni ceni, ker pač stanovanju vrednost z leti pada! Tu ni nobene višje znanosti.
Forum je zaprt za komentiranje.