Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodaja stanovanje Spektra na Celovški v LJ

prodaja stanovanje Spektra na Celovški v LJ

Grozna lokacija in grozna bajta, ampak a niso objubljali, da ne bo nek nadstandard ampak stanovanja za navadne družine, zdej pa prodajajo stanovanja za pol milijona na nepremičninah.

Zadržujem dih, da vidm kdo bo to kupil?

Ne rabiš, polovica je že prodanih. Predvsem ti, ki imajo lepe razglede. Ostale bodo tudi do konca (mogoče tudi s popusti)

Moj kolega je tudi kupil. Nekje 5.000 eur/m2.

Stolpnica je pa ena lepših, precej bolj kot Celovški Dvori. Lokacija pa je dobra za tiste, ki so radi v mestu.

ja, res huda lokacija, direkt ob Celovški, hahaha

Malo sutra jih je pol prodanih.

Lokacija je ena najboljših V Ljubljani. Razgledi iz zgornjih štukov so imenitni. Ostale vas pa daje foušija.

vsekakor pa bodo dodali novo dimenzijo bivanja. Pri njih je garsonjera en prostor brez postelje. Enosobno stanovanje ima posteljo v kuhinji, dvosobno stanovanje pa ima celo eno ločeno luknjo.

Odgovor na objavo uporabnika
prfuknjenka, 07.03.2023 ob 08:56

Grozna lokacija in grozna bajta, ampak a niso objubljali, da ne bo nek nadstandard ampak stanovanja za navadne družine, zdej pa prodajajo stanovanja za pol milijona na nepremičninah.

Zadržujem dih, da vidm kdo bo to kupil?

Kje znotraj obvoznice in v novogradnji pa dobiš stanovanje 3+ sobno za manj? So čisto povprečne cene v bistvu glede na stanje na trgu. Čez cesto imaš stare bloke kjer niso dosti nižje. Si pričakovala da bodo stanovanje za pol cene starih? V kakšnih sanjah to ljudje živite?

Kupila bi, a bi oddajala. Sama nikakor ne bi hotela živeti v tistem džumbusu. Tudi mi imamo krasen razgled na hribe, a smo v mirnem okolju. O tlorisih pa raje sploh ne bi.

Dejansko ena lepših stolpnic v Ljubljani. Najgrša je definitivno krematorij in skakalnica.

saskachwan, 07.03.2023 ob 09:46

vsekakor pa bodo dodali novo dimenzijo bivanja. Pri njih je garsonjera en prostor brez postelje. Enosobno stanovanje ima posteljo v kuhinji, dvosobno stanovanje pa ima celo eno ločeno luknjo.

Garsonjera je vedno en prostor s kuhinjo in vsem, ločena samo kopalnica. Posteljo pa daš sam v ta prostor 🙂

Enosobno ima ločeno spalnico po tlorisih, tako kot je običajno. Kuhinja, soba, kopalnica.

Dvosobno pa nategujejo tako kot vsi in v en majhen prostor kuhinjo+dnevno spravijo in trdijo da je dvosobno, čeprav je v bistvu 1,5 sobno in ni možno dveh ločenih sob imeti.

đizs, 07.03.2023 ob 09:52

Garsonjera je vedno en prostor s kuhinjo in vsem, ločena samo kopalnica. Posteljo pa daš sam v ta prostor 🙂

Enosobno ima ločeno spalnico po tlorisih, tako kot je običajno. Kuhinja, soba, kopalnica.

Dvosobno pa nategujejo tako kot vsi in v en majhen prostor kuhinjo+dnevno spravijo in trdijo da je dvosobno, čeprav je v bistvu 1,5 sobno in ni možno dveh ločenih sob imeti.

če pogledaš njihove tlorise v garsonjero nimaš kam dat postelje, enosobno pa je po njihovo ena soba v kateri je kuhinja, postelja, jedilna miza, pa še kavč. ločeno pa kopalnica.

garsoniera je ena soba kjer je kuhinja in postelja, kavč, zraven pa še en prostor kjer je kopalnica

um, 07.03.2023 ob 09:47

Kje znotraj obvoznice in v novogradnji pa dobiš stanovanje 3+ sobno za manj? So čisto povprečne cene v bistvu glede na stanje na trgu. Čez cesto imaš stare bloke kjer niso dosti nižje. Si pričakovala da bodo stanovanje za pol cene starih? V kakšnih sanjah to ljudje živite?

Resno bi raje živela v blokih tam čez, ne v teh ob cesti. Čisto drugačni tlorisi od teh skropucal. To je bila včasih lepa soseska, zdaj je videti zanemarjeno, vsaj ko sem bila nazadnje tam. Veliko zelenja, vsa infrastruktura, veliko parkirišč. Vse čisto in urejeno – dokler niso postavili Celovških dvorov oziroma jih naselili.

A je ta debata še aktualna?

Lahko samo pripomnem na videno.

Hvala vesolju, da nisem imel sredstev, da bi vložil v to instant sklopucalo, ki se jim gre le za zaslužek. OMG.

Dočim, Qarter stolpnicam poklon, Mir,park, okusna igrala, bujno zelenje. Velikost oken primerna modi velika, a vendar ohranjajo zasebnost. Tudi atrij za v revijo. Lahko bi jim rekel dom po okusu, v mestu. Pa ne hvalim, le primerjam glede na podobnost cene m² ,  bližine in podobno leto izgradnje.

Bom skrajšal. Prebivalcem Spektre bi toplo svetoval, naj si nabavijo vsaj do četrtine višine šip, neke nalepke ali kar zavese. Ne da se mi namreč, ko se vsedem zvečer na svojo teraso, gledati “TV show, na pol golih sosedov”, kajti totalno imajo razgaljene interierje. Šokantnost, za takšne zneske. In če nekateri zastrejo s tistimi okvirji prosojnimi, so ob dnevno svetlobo. Meni se utrga in ga prodam, če ne bi imel osnovne intime.

En večer (pa ne buljim, da ne bo pomote, imam svoje življenje), sem srkal kozarec vina na terasi in pogledal nehote tja čez (zato se sploh oglašam) in videl kako je šla ženska postlati posteljo v kratki prosojni spalni srajci z hlačkami spodaj in nato ugasnila luč, ko je legla, mož pa je med tem rovaril po dnevni sobi v boxaricah “rabutal” hladilnk in nato se je slekel še sam. Imajo zvečer luči in brez zaves.

Spodnje stanovanje podobna situacija le manj golote . Po 15 min sem šel notri in si naročil zastiralno pregrado. Jo že imam, pa še ta kos ki mi razgalja pogled na Spektro bom ukinil.

Ne razumem, ali so excibionisti, ali se le ne zavedajo, kako so jih nategnili.

Ne moreš živeti v steklu vsem na očeh. Moje mnenje seveda. Če si normalen se greš vse v steklu, malce odmaknjeno od oči.

Skratka KATASTROFA ZA TA DENAR. Bolno. Ne nisem jim fouš le bogi so mi, ker imam sam bolj kulturno opremljeno in sodobno, pa čeprav v “kao”neuglednih C.dvorih, to je INSTANT nateg.

Pa lep pozdrav.

Sosed iz Penthouse Cel.dvori, 22.07.2024 ob 20:52

A je ta debata še aktualna?

Lahko samo pripomnem na videno.

Hvala vesolju, da nisem imel sredstev, da bi vložil v to instant sklopucalo, ki se jim gre le za zaslužek. OMG.

Dočim, Qarter stolpnicam poklon, Mir,park, okusna igrala, bujno zelenje. Velikost oken primerna modi velika, a vendar ohranjajo zasebnost. Tudi atrij za v revijo. Lahko bi jim rekel dom po okusu, v mestu. Pa ne hvalim, le primerjam glede na podobnost cene m² ,  bližine in podobno leto izgradnje.

Bom skrajšal. Prebivalcem Spektre bi toplo svetoval, naj si nabavijo vsaj do četrtine višine šip, neke nalepke ali kar zavese. Ne da se mi namreč, ko se vsedem zvečer na svojo teraso, gledati “TV show, na pol golih sosedov”, kajti totalno imajo razgaljene interierje. Šokantnost, za takšne zneske. In če nekateri zastrejo s tistimi okvirji prosojnimi, so ob dnevno svetlobo. Meni se utrga in ga prodam, če ne bi imel osnovne intime.

En večer (pa ne buljim, da ne bo pomote, imam svoje življenje), sem srkal kozarec vina na terasi in pogledal nehote tja čez (zato se sploh oglašam) in videl kako je šla ženska postlati posteljo v kratki prosojni spalni srajci z hlačkami spodaj in nato ugasnila luč, ko je legla, mož pa je med tem rovaril po dnevni sobi v boxaricah “rabutal” hladilnk in nato se je slekel še sam. Imajo zvečer luči in brez zaves.

Spodnje stanovanje podobna situacija le manj golote . Po 15 min sem šel notri in si naročil zastiralno pregrado. Jo že imam, pa še ta kos ki mi razgalja pogled na Spektro bom ukinil.

Ne razumem, ali so excibionisti, ali se le ne zavedajo, kako so jih nategnili.

Ne moreš živeti v steklu vsem na očeh. Moje mnenje seveda. Če si normalen se greš vse v steklu, malce odmaknjeno od oči.

Skratka KATASTROFA ZA TA DENAR. Bolno. Ne nisem jim fouš le bogi so mi, ker imam sam bolj kulturno opremljeno in sodobno, pa čeprav v “kao”neuglednih C.dvorih, to je INSTANT nateg.

Pa lep pozdrav.

Se strinjam , Spektra je nekaj najbolj neokusnega, grozljivo grd blok tik ob Celovški cesti, ceneno narejeni. Nikoli ne bi tam kupila.

Se strinjam, 22.07.2024 ob 21:04

Se strinjam , Spektra je nekaj najbolj neokusnega, grozljivo grd blok tik ob Celovški cesti, ceneno narejeni. Nikoli ne bi tam kupila.

glede na to, da smo gledali kako se je gradilo niti pod razno ne bi živeli v tem lego skrpucalu

Jaz bi pa takoj šla živet tja, če bi seveda imela pol milijončka. V zgornji štuk. Ne vem, ali ste samo fovš, da pravite, kako je grda.

Spektra je na najboljši možni lokaciji.. Moteči so le ciganski dvori, čisto zraven. Spektra je  moderna in luksuzna predvsem zaradi zlate fasade in mikrolokacije. So pa baje vmesne stenke tanke in se preveč znotraj, sliši med prostori.

Kmetavzarjem in fovsljivcem seveda ni všeč.  Spektra je spektakularna, ba super lokaciji, vse imaš na dosegu roke. Bolje, kot Schellenburg.

Igor735, 23.07.2024 ob 09:03

Spektra je na najboljši možni lokaciji.. Moteči so le ciganski dvori, čisto zraven. Spektra je  moderna in luksuzna predvsem zaradi zlate fasade in mikrolokacije. So pa baje vmesne stenke tanke in se preveč znotraj, sliši med prostori.

Pač zgleda arhitektura Celovških dvorov tisočkrat boljša od Spektre. Medtem ko Spektra zgleda cenena ometana s temi plastičnimi ploščami, ki spominjajo na barvo scanja.

Vedno branim gradnjo visokih stavb. Toda bodimo realni;

Verjamem da je razgled prelep. Lokacija odlična za tiste, ki imajo radi mestni utrip.

Pol miljona za to? Noro!

Toda tlorisi stanovanj so obupni. ALI MI LAHKO POVESTE, ALI JE SPLOH MOŽNO POSTAVITI KAKŠNO OMARO V SPEKTRINIH STANOVANJIH?

Vse je tako razporejeno, okna, prehodi, povezava kuhinje in dnevne, da sploh komaj postaviš kavč in plazma TV. Ali sploh ostane kjerkoli kaj prostora za kako omaro?

Meni je super , sploh lokacija, ker sem mestna dama. Kmetavtarski Gorenjci jo lahko vsak dan občudujete, ko se peljete mimo in seveda morate zganjati nevoščljivost .

Poglejte na primer BELLEVUE LIVING na Celovški v bližini TIVOLIJA, isto nekakšna rumena dvojna stolpnica(samo skupaj povezana) kot SPEKTRA.

Kako zelo bolje zgleda od SPEKTRE ta arhitektura. In tudi odtenek rumene je veliko lepši od Spektrinega.

Lepo da se končno nekaj dogaja in gradi.

Sosed iz Penthouse Cel.dvori kaj ti ni všeč videti gole ženske?

Nekam zadrgnjeno deluješ.

…nisi me razumela. Golih sosedov nihce ki ni bogi na duši ne gleda rad ali so to moski ali otroci ali zenske in njihovih življenj .

Taksna  gradnja stanovanj v samem steklu, brez zaves /prosojnih  nalepk, pasejo nekam na samo.

Upam da bo kdo prebral in si zakrili pogled. Vsaj stanovanjam do 13 nadstropja toplo svetujem ce ne zelijo biti kot v izložbi.

New Report

Close