Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodaja v kioskih Dela

Prodaja v kioskih Dela

Je med vami kdo, ki dela oz. prodaja v kioskih DELA kot s.p.? Ponuja se mi ta možnost, pa me zanima kako to sploh gre?

Si že bila na razgovoru? Vidim da res ful iščejo, mene tudi zanima, kako je.

Dokler ne probaš ne veš, ampak po moje ni gužve za te službe.

Kako gre, tako fino da imaš pač vse na grbi sam. Veliko je odvisno od mesta, kjer kiosk je. Moja frenda ga je imela na kar dobri lokaciji, pa se je zapletlo. Premalo prometa, račune morš plačat,dobavitelji pač en čas gledajo – za galanterijo skozi prste, če ne gre, ampak kar fejst je rabla časa da je prišla ven. Odsvetujem , ker je težko. Tega je itak veliko, ker samo kasirajo, ne prevzemajo pač noben riziko. Remitenda, poslovanj – so vam te besede znane. Bi pa vsekakor morale biti same notri cel dan in delat, da bi kaj bilo. To služba pač ni, kot ena piše. To vzameš s pogodbo z njimi v najem kiosk, oni dobavljajo časopise, preko njih ali drugih pa nabavljaš galanterijo, cigarete : vsekakor ne priporočam . Sami ne nosijo nobenega rizika, ti pa velikega, če si še pufe nakoplješ, adijo kar kakšen let po prekinitvi.

Tukaj pa vse tako lepo piše 😮

“DELO PRODAJA je vodilno in največje slovensko podjetje za distribucijo in prodajo tiskanih edicij. Mesečno distribuiramo po celi Sloveniji preko 3,5 milijona izvodov slovenskih in tujih časopisov in revij. Za prodajo edicij imamo organizirano lastno prodajno mrežo z več kot 100 prodajnimi mesti po celi Sloveniji. V letu 2009 smo našo prodajno mrežo prenovili z novimi kioski, ki kupcem poleg hitrega in enostavnega nakupa, omogočajo popolno preglednost raznovrstnih izdelkov, nakup kave, pijač in prigrizkov v integriranih avtomatih tudi izven delovnega časa kioska ter predvajanje oglasnih sporočil. Naša prodajna mesta so locirana na relativno frekventnih točkah (avtobusne postaje, mestna središča idr.).

Trenutno na več lokacijah po Sloveniji odpiramo nova prodajna mesta, zato vas vabimo k oddaji vloge za delo
PRODAJALEC V KIOSKU (m/ž)
Vaše delovne naloge bodo obsegale:
prodajo blaga (časopisi, revije, tobačni izdelki, ostala drobna galanterija),
prodajo storitev (športne stave, Urbana, Margento, prodaja vstopnic),
blagajniško poslovanje.

Od vas pričakujemo:
IV. ali V. stopnjo izobrazbe,
ustrezne komunikacijske veščine,
zaželene delovne izkušnje v prodaji,
lasten s.p. ali željo po odprtju le-tega.

Nudimo vam:
dinamično delo s strankami,
delo v novih kioskih, ki zagotavljajo zelo dobre pogoje za delo,
ustrezno usposabljanje za delo,
vso strokovno in tehnično podporo pri opravljanju dela,
delo preko pogodbe o franšizingu za nedoločen čas in plačilo glede na dosežen obseg prodaje blaga in storitev v kiosku ter kritje vseh stroškov poslovanja kioska.

Zainteresirane kandidate in kandidatke bomo povabili na razgovor, kjer se bomo pogovorili o vaših izkušnjah in željah.

V primeru obojestranskega interesa bomo v čim krajšem možnem času začeli s poslovnim sodelovanjem.”

Torej le ni vse zlato, kar se sveti! Hvala za informacije :).

Ja, tale oglas sem prebrala … ampak me je počasi že minilo. Hvala ….

Nič te ne stane, da greš na razgovor.

Mogoče pa so zdaj spremenili in vse prodajaš v njihovem imenu, torej jim samo konec meseca izstaviš račun za svojo provizijo…

Ampak če nimaš nobenih izkušenj iz trgovine (ali pa koga za povprašat), se boš vsaj na začetku kar lovila.

če še rabite informacijo sem vam na voljo ker delam v kisku delo prodaja

Pozdravljen lujo,

tudi sama se odločam za najetje kioska,
bi bila zelo vesela (glede na to da praviš da že delaš tam), če bi mi iz prve roke podal kakšno informacijo glede poslovanja.
Kako gre? Nosiš ves riziko sam?

Pozdravljeni, če res delate v trafiki, sama imam namen,pa me zanima kako je res,ne verjamem čisto vse na forumu,potem tudi veste kaj se dogaja,da že nekaj časa nimajo robe’
Prosim, če ste tako dobri pa mi napišite na E:mail: kumer.majda@gmail.com

Lp

Majda

Rad bi se zaposlil kot trafikant za delo v kiosku, vendar na mojo prošnjo ne dobim nobenega odgovora.

Če ima kdo kaj izkušenj, naj mi napiše.

Kaj pa v primeru, da človek zboli ali ima kakšno nesrečo! Pa dopust? Saj ja kioska ne moreš kar zapreti! Ponavadi so nosilci s. p. sami zaposleni.

Saj sama vidiš kakšni ljudje sedijo v kioskih – lumpenproletarska ljaga z IQ sobne temperature.

Nekje sem enkrat videl odprto pismo nekoga, ki takole dela v kiosku preko s.p. Sam jamr ga je bilo, malo pobrskaj po googlu.

Mater saj ste na internetu malo preberite…..večinoma jih konča v osebnem stečaju, če prej ne zaprejo in se nekje zaposlijo.

Ti povem kr iz prve roke.
Ce zbolis, si po pogodbi miras najti nadomestili. Enako je z dopustom.
Kar pomeni, da moras nadomestili placati iz svojega zepa. Kar pomeni dvojni minus. Prvi, ker nimas prihodka in svojo bolnisko krijea iz svojga zepa, drugi pa placilo svojega nadomestila iz svojega zepa.
Za kratki izracun:
– od vsakega prodanega casopisa imas cca 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, od cigaret bistveno bistveno manj.
Zdej si pa zracunaj, koliko casopisov moras prodat (v casu, ko vsi prebirajo novice preko spleta), da bi zasluzil za svojo minimalno placo in prispevke.
Verjemi mi – ce tragika ni na res prometni lokaciji potem bos po treh mesecih v debelem minusu.

New Report

Close