Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodaja za firmo JUST kozmetika

prodaja za firmo JUST kozmetika

Rada bi prodajala izdelke (kreme…) od firme JUST. Ali kdio ve, kako naj se včlanim?

Če si iz Zasavja, pusti kontakt, pa ti pošljem št. moje zastopnice, ki bi rade volje še katero vpisala.

just kozmetiko odsvetujem vsem razen tistim, ki imajo trdo kožo

Če znaš dobro lagati in flancati ljudi, potem kar. Just sploh ni tako naraven kot hvalijo, ena sama kemija in zavajanje kupcev.

Jaz pa bi priporočila mojo svetovalko, ki je iz Posavja, če ste iz tega konca, pustite ko takt.

Glede kakovosti pa ne bi komentirala – malo si preberite, ko,iko časa obstaja, če bi bil shit, bi že zdavnaj propadel. Sicer pa po lastni presoji in želji. Mi ga uporabljamo že vrsto let in smo zelo zadovoljni, brez določenih izdelkov si sploh ne predstavljamo vsakdana (roll on, intimno milo, tea tree, ognjič, materina, poleti predvsem za noge in obvezno kreme za sončenje, pozimi tisti sprej proti prehladu, vedno imam razkužilo za roke pri sebi, ko sem v službi ipd. Nimam pa npr. šampona in eteričnih olj )

Ma nehi no, tuki je keč v marketingu in ovcah, ki temu slepo sledite. Kar si naštela, dobiš s podobnimi sestavinami pol ali več ceneje. Da o 1/5 zraka v tubah sploh ne govorim.

Pusti kontakt kar tu. Sem iz LJ.

New Report

Close