Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodajalca sem dobil pri vrtenju kilometrov. Kako naprej?

Prodajalca sem dobil pri vrtenju kilometrov. Kako naprej?

Pozdravljeni,

Z ženo kupujeva rabljen avto in sva na spletu dobila kar iščeva. Avto sva si ogledala, tam sem tudi slikal št. šasije oz. VIN št,.
To sem potem preveril na autodna.com in googlu.
Google mi je vrnil slike iz neke dražbe, kjer je bilo iz slike razvidno 121.000 km.
AutoDNA nam je zadnji vnos kilometrov letos avgusta potrdil 121.000 km, torej ca 12.000 več kot je bilo na števcu v avtohiši.

Avto nam je sicer všeč in bi ga tudi s temi kilometri kupila.

Zanima me kako bi vi ukrepali?

Pa še kaj mislite da bi bili izgovori če bi prodajalca postavili pred dejstvo.

Katerega leta je bila dražba? Vmes so lahko da naredili še 100.000km. Če je na dražbi 121.000km, lahko da bi bilo treba pri 120.000 naredit veliki servis, pa so prevrteli malo nazaj, da se stranka s tem ukvarja.

…in če že vidiš, da te prodajalec nateguje pri kilometrih, zakaj preprosto ne prijaviš, in greš dalje… potem bo pa jok in stok, ko še kaj ne bo delalo, prodajalec se bo pa delal, da ni on nič vedel… samo stran od nategunov, pa prijavit, da ne nategne še koga drugega.

Petkris@…. Ne zatiskajmo si oči. Marsikje to delajo, sem prepričan, da tudi na uradnih servisih… Glej, jaz bi glede na to, da ti je avto všeč poiskal strokovnjaka, pač plačaš in ti pove svoje mnenje…. Potem se odločiš. Če misliš prijaviti, boš težko dosegel nekaj, no moje mnenje…

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne oklevajte in nas kontaktirajte.
Epast: [email protected]

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projekta, ne oklevajte in nas kontaktirajte.
Epast: [email protected]

New Report

Close