Prodajalec se ni želel testirati, sledi zagovor pred odpovedjo!
Noben prodajalec nima pravice sejat virusov po kupcih, torej naj ostane doma, delajo naj pa tisti, ki HOČEJO delat!
[/quote]
Ne nas basat!
Hočeš reči, da se moramo na ukaz testirati?
Kar pomeni nezakonit, proti MOJI VOLJI, poseg v moje telo?
Vsak zdravnik potrebuje za vsak poseg v moje telo, moje pismo privoljenje.
Tako je bilo do sedaj.
In tako tudi je.
Tudi ovadimo lahko kogarkoli, ki se teh zakonov ne drži.
Kazni so pa kar hude, tudi zapor.
S tabo majmun pritepeni necivilizirani, zanemarjeni, delikventni je itak konec, si padlo globlje od dna, kjer si začelo. Pa še kar iz ihte brcaš in serješ vsem, da so drugi krivi, namesto da bi vsaj za melenkost prišlo k sebi.
In zakj lepiš to, si samo kdaj napisalo kaj? Nisi, ker še pisat ne znaš s tistimi štirimi razredi “hercegovačke osnovne škole”, do koder si pririnilo
[/quote]
Ki ve da nima prav, ki nima argumentov, samo tisti, bo svoj prav poskusal dokazati z zaljivkami in ponizevanjem drugace mislecega. Tisti, ki ve da ima prav zivi svojo resnico in se ne obremenjuje z drugace mislecimi.
… a kupci pa lahko na veliko trosijo viruse po prodajalcih? Ali so morda višja kasta? To vse skupaj je popolnoma zgrešeno. Če že, potem bi se pa morali testirati vsi.
Le zakaj mi vsak ponedeljek tlačijo v nos ono super zadevo, že smrdi tolk, da se sprašujem, kaj mi puščajo globoko v sluznici. Grem zato, ker nimam poguma tega prodajalca! Tudi otrokom, ki jih učim povem, da so pri meni lahko brez maske. Ne kašljam vanje, roke si umivam in v službo grem takrat, ko se počutim zdravo. Moja zdrava kmečka pamet mi pravi, da je to dovolj. O, vem, da obstajajo starši, ki bi me pribili na križ, če bi bila netestirana. Cele počitnice sem bila doma, oni pa po smučanjih, kanarskih otokih, in še kje. Jaz palčko v nos, otroci seveda ne. In da ne bo pomote … zaradi mene res ni treba. Čutim pa veliko krivico do določenih poklicev. Tudi psihične stiske se že pojavljajo … najprej zato, ker nas obravnavajo kot kužne osebke (to doživljam tudi v lastni razširjeni familiji) in potem, ko se bodo začeli pojavljati pritiski za cepljenje.
Rada delam tisto, kar delam, če pa bo prišlo tako daleč, bom morala poiskati drug vir zaslužka. Ker imam nekaj nepreskrbljenih ovc doma, se tega zelo bojim.
in vsak dan sem bolj žalostna, ker so nas kot družbo uspeli globoko razdeliti. Dodatno. pri zdravju pač ljudje več ne šparamo ne z besedami in ne z dejanji.
[/quote]
Ki ve da nima prav, ki nima argumentov, samo tisti, bo svoj prav poskusal dokazati z zaljivkami in ponizevanjem drugace mislecega. Tisti, ki ve da ima prav zivi svojo resnico in se ne obremenjuje z drugace mislecimi.
[/quote]Seveda ludod, kar misli si, nisem jaz neka baba na zavodu, ki nasede tvojemu psihopatskemu jamranju in cmerjenju, kako si ubogi in drugi krivi vsega. Si nesnaga, parazitski lenuharski družbebni izrodek. Taki niste vredni nobene tolerance, kaj šele spoštovanja.
Seveda ludod, kar misli si, nisem jaz neka baba na zavodu, ki nasede tvojemu psihopatskemu jamranju in cmerjenju, kako si ubogi in drugi krivi vsega. Si nesnaga, parazitski lenuharski družbebni izrodek. Taki niste vredni nobene tolerance, kaj šele spoštovanja.
[/quote]
Se vedno ne stekas? Preberi 100x mogoce potem bos, eni pac ne stekate…
Pravno mnenje.
Velja za maske, testiranje in cepiva.
https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/05/pravno-mnenje-maske-otroci.pdf
Se vedno ne stekas? Preberi 100x mogoce potem bos, eni pac ne stekate…
[/quote]
Si nesnaga, parazitski lenuharski družbebni izrodek, ki noče delat, vleče socialno podporo, se iz vseh dela norca, hkrati psihopatsko igraš žrtev po vseh socialnih ustanovah. In tako kot si bi vsem sralo po glavi, pa nimaš niti štiri razrede osnovne pole končane..Zravem tega si pritepeni delikvent, ki v Slovenijo ni prišel z namenom delat in bit pošten. Taki niste vredni nobene tolerance, kaj šele spoštovanja. Izmečku je treba jasno dat vedet, da je izmeček in ga tako tudi obravnavat.
Si nesnaga, parazitski lenuharski družbebni izrodek, ki noče delat, vleče socialno podporo, se iz vseh dela norca, hkrati psihopatsko igraš žrtev po vseh socialnih ustanovah. In tako kot si bi vsem sralo po glavi, pa nimaš niti štiri razrede osnovne pole končane..Zravem tega si pritepeni delikvent, ki v Slovenijo ni prišel z namenom delat in bit pošten. Taki niste vredni nobene tolerance, kaj šele spoštovanja. Izmečku je treba jasno dat vedet, da je izmeček in ga tako tudi obravnavat.
[/quote]
Hahaha, sem vesela da sem ti polepsala dan😘
Zakaj sedaj vsi ščitite ta gnili Obi ?
Tip ni kreljo in ve kako se stvari streže!
Čedalje več delodajalcev jamra ker zaposleni zaradi takih in podobnih kovidovalskih nebuloz dajejo odpovedi in bežijo stran, ko bo pa kadra katerega že tako močno primanjkuje zmanjkalo pa bo hudič in firme bodo morali zapreti.
Tip naj si najde dobrega odvetnika in tožbo bo dobil, bodite brez skrbi.
Poznam modelko katera je prejela odpoved ker so jo po nepotrebnem obtožili kraje in je imela dobrega odvetnika, dobila je super odškodnino, vozi pa se z najnovejšim Audijem A8, toženi pa je firmo samo zaprl ker se je o njem razširil slab glas zaradi spolnih zlorab.
Borec!!!
Andraž Teršek
O T R O C I, S T A R Š I, Š O L E I N M A S K E;
VABILO K VIROM:
Znanstveni članek:
https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1
Abeceda civilizacije:
https://www.unicef.si/…/konvencija-o-otrokovih-pravicah
Skok v leto 2020:
https://andraz-tersek.si/starsevstvo-otroci-in-druzina…/
IN KJE SO SLOVENSKE RAZISKAVE?! NI JIH! Kar je ZLOČIN.
https://childrenshealthdefense.org/…/covid-mental…/…
Opomnik na edino institucijo, ki ŠE DELUJE, kot mora (poklon):
https://andraz-tersek.si/preliminarno-nacelno-pravno…/
Ponovitev ponovitve ponovljenega – svarila o ‘zločinu’ in apela za prenehanje z ‘zločinom’ (ožji izbor):
1.
https://andraz-tersek.si/spostovani-gostinci-in…/
2.
https://andraz-tersek.si/znanstveni-polom-stoletja/
3.
https://andraz-tersek.si/odziv-na-clanek-o-znanstvenem…/
4.
https://andraz-tersek.si/nemci-so-koncno-odkrili-ameriko…/
In tako dalje in tako dalje in tako dalje…
https://andraz-tersek.si/cakajoc-godota-popravek-cakajoc…/
Ožji izbor.
PRIPIS:
Vse, skoraj vse (razen tistega, česar ne morem in ne smem izdati/sporočiti, ker nisem medicinec in ker za to nimam dovoljenja, četudi vem tudi ’tisto’), je že bilo objavljeno, pojasnjeno, analizirano…
V državi, kjer sodišča ne izpolnjujejo legitimnih pričakovanj, kjer so institucije, kot je na primer in predvsem Varuh človekovih pravic, več kot očitno same sebi namen in kjer Usdtavno sodišče ‘čaka’, da bo zadnje, kjer je mogoče “javno opažene in odgovorno delujoče” pravnike in pravnice prešteti na prste… , ni mogoče veliko storiti. Predvsem ne odločilno, bistveno, odrešilno…
Razen…; ta “razen”, “Ta Razen”, pa šolniki, učitelji in učiteljice, profesorice in profesorji – POZNAJO, vedo, kaj je ta ‘RAZEN’. A če nimajo …, da bi to storili, se to pač ne stori.
MINISTRICI:
Omenim samo mimogrede:
Spoštovana ministrica, pristojna za vzgojo, šolstvo in izobraževanje, zakaj TUDI SEBI, ne samo drugim ljudem, počnete, kar počnete? Kdo Vas sili v Vaša ravnanja, aktivna in pasivna? Kdo Vam polaga besede na jezik? Počnete to povem sami in svobodno, avtonomno, premišljeno? To težko verjamem, ker tega ne želim verjeti – zaradi Vas.
Po Vaši izjavi “o poti dijakov, ki so prejeli globo in/ali dobili poziv sodišča, v domeno ODRASLOSTI,” bi lahko ohranili (če bi bil ljudski spomin, ki s časom bledi, ki lahko tudi povsem zbledi, do obdobja Vašega ministrovanja zelo prizanesljiv) zadnji atom integritete, omilili sramotnost in zavržnost nekaterih Vaši potez, ravnanj in izjav, S TAKOJŠNJIM ODSTOPOM. Ni nujno, da bi to storili “skesano”, ne bi pa bilo to slabo.
Četudi si ob tem ne gre delati utvar, da bo ministrska funkcija potem ponujena ali podarjena nekomu, ki bo to delo opravljal znatno bolje.
KONEC
Ponavljanje enega in istega je neproduktivno početje. Večkrat sem v tem oziru “neproduktiven.”
Ker živim, tako kot Vi, v Sloveniji. V državi, kjer pravni predpisi “iz naslova epidemije” (ne “čisto vsi”, pač pa tisti nerazumni, skrajni, nelogični, izpraznjeni bistrosti, življenjskosti in dobrih namenov, škodljivi, zavržni… – a ti so bistveni in teh je preveč) nimajo absolutno in kategorično nikakršne zveze s “pravno državo” in z “vladavino prava”, s temeljnimi pravicami in svoboščinami, tudi ne s “pravicami do življenja, zdravja, zdravega okolja…” V državi, kjer gre že zelo predolgo izključno za izrabo in zlorabo prava kot TEHNIKE; za izvajanje Oblasti, Gospostva, Gospodovanja, terorja, poniževanja, kaznovanja (NASILJA), ustrahovanja, ‘klofutanja in brcanja – pretepanja’ …, izčrpavanja in trpinčenja, seveda tudi ogrožanja in uničevanja lastnih ljudi, ljudstva, prebivalk in prebivalcev, državljank in državljanov, volivk in volivcev, očetov in mam …, CELO OTROK !
Itd.
Ponovljene ponovitve ponavljanega.
OPOMBA:
Ta zapis ni vabilo k novim pisanjem (e-dopisov, msg sporočil, fcb… vprašanj, zahtev in pričakovanj, posebej tistih s “hvala vnaprej klicaj”) … In ničesar ne morem zares storiti. Sam ne. Ne morem. Ne kot učitelj, ne kot pravnik, ne kot državljan.
OPOMBA 2:
Očitno bo treba počakati, da se z uradnimi, pisnimi dokumenti (sklepi, odločbami – odločitvami) globoko zareče v temeljne človekove pravice in svoboščine posameznikov in posameznic, potem pa (s pravno, odvetniško pomočjo) zadeve prepustiti sodiščem… In čakati … Kajti to je tisto, kar počnemo vsi hkrati, zavedno ali nezavedno – ČAKAMO … In to RES ni “dobro”…
https://www.facebook.com/tersekandraz/photos/a.120420863095353/254360413034730
Itak, v praznih kvasenjih najbolj ubogih na umu, rekla kazala, nikjer drugje. Kaj bi pa drhal ničvredna delali v drugih državah kjer imajo strožje urepe? V Avstriji ti ne bi pisali opozorila, da boš dobilo odpoved in te klicali na razgovor, samo brca v rit, pa še vsak naslednji bi vedel, da tu kjer si bilo, nisi hotelo delat.
Kako se temu reče fašizem v pogonu?
Iz poštenih zdravih in zdravo mislečih ljudi delajo kriminalce, bolnike in sovražnike…
Zatira se zdrava logika in se uvaja diktatura imperializma krivovercev in škodoželjnežev.
Hvala taki učiteljici, drugim pa čimprejšnje romanje na prag zgodovine.
Oh ja, da bi se ljudje prebudili iz sna in spoznali kdo je pravi sovražnik in kako je izmišljotina dobila večjo vrednost kot oni sami in da z vso vero, ki ji jo dajejo le to izmišljotino delajo le še večjo in močnejšo, ta pa jih vodi v brezno brezupa.
Država je pravni subjekt (fikcija). Podjetje je pravni subjekt (fikcija). Pisano pravo je element fikcije (subjektivno fikcijsko orodje).
Živi človek, ki se “zaposli” v podjetju sprejme pravno fikcijo, podpiše pravni subjekt katerega bo igral v pravni fikciji (podjetje).
Igral? Ja, gre se za igro. Živ človek “postane” denimo fikcijski subjekt v tem podjetju: denimo prodajalec, delavec itd., vse to je le izmišljen karakter (fikcijska figura) in nič več živi človek.
S podpisom, da bo igral to vlogo naj bi se zavezal, da bo spoštoval obveznosti in naloge, ki mu jih fikcija nalaga ne glede na resničnost svoje narave.
Živ človek ve, se zaveda, da fikcija, izmišljotina ne more in ne sme imeti večje veljave v svetu kot on sam, zato zavestno, če mu njegovo zavedanje to omogoča, da razume ne dovoli poseg v njegovo resničnost, kjer bi mu neka fikcija karkoli omejevala in ga imela le za mrtvo figuro (vodljivo lutko). Ljudje, ki pa se ne zavedajo fikcije in navideznih karakterjev, ki jih igrajo pa na vse pretege zatirajo ljudi, ki vedo, da je izmišljotina zamenjala oder zabavljaštva z resničnostjo in se je oder domišljije in zabavljaštva preselil na sleherno področje človeške družbe in se uveljavlja kot resničnost pa čeprav to ni.
Zbudite se, prebudite se
Ker za fikcijo ne veljajo pravi naravni zakoni in omejitve pa je v fikciji vse mogoče in tako je mogoča vsaka izmišljotina, kot obvezna, če fikcijsko pravo tako narekuje. Saj je v sanjah v izmišljotini vse mogoče. Resničnost pa je izmišljotini le platforma na kateri se izmišljotina gradi, saj brez resničnosti niti sanje niti izmišljotine niso mogoče.
Lahko je druge hujskati k neuresničljivemou…..gospod bo najverjetneje ostal brez službe, saj je očitno tudi težavna osebnost, poleg tega da ne spoštuje reda. Težko verjame, da se bo potegnil nazaj, kar ga bo nazadnje stalo službe. Upam da nima družine, ki mora trpeti takega člana družine.
[/quote]
Brezskrbi, da je ta zaposleni tudi sicer problematičen, to s testiranjem je samo izgovor, da lahko meša drek – mogoče je celo, da je to izrabil kot razlog za prikrivanje njegovih drugih kršenj pogodbe o delu. Enako kot kakšen drug, ki dnevno smeti po forumu s temi trol temami.