Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Prodam hišo

Prodam hišo

Pijava Gorica,občina Škofljica prodam hišo, staro 14 let, 280 m2,urejen vrt 1000 m2, velika garaža, oz. delavnica. Prtijetno in mirno okolje. Do Ljubljane 15 km.

V poštev pride tudi menjava za manjšo, lahko tudi vikend.

Porkaduš, okvirna cena je pa državna tajnost, a ne?

Kaj pa vem, zelo verjetno bo ocenjena tam okrog 300 t.

Zanimivo, verjetno bi ti lahko ponudili 76.500 Eur.

Očitno si zgrešil naslovno temo. Poišči tisto o garsonjerah.

Očitno si zgrešil naslovno temo. Poišči tisto o garsonjerah.[/quote]

Tudi avtorica je očitno zgrešila temo, spodaj je tudi ena tem o vilah na Bledu.

Očitno si zgrešil naslovno temo. Poišči tisto o garsonjerah.[/quote]

Tudi avtorica je očitno zgrešila temo, spodaj je tudi ena tem o vilah na Bledu.[/quote]

Je čisto vseeno, s 76 jurji zate niso teme o hišah ne v Pijavi Gorici ne na Bledu. 🙂

Tudi avtorica je očitno zgrešila temo, spodaj je tudi ena tem o vilah na Bledu.[/quote]

Je čisto vseeno, s 76 jurji zate niso teme o hišah ne v Pijavi Gorici ne na Bledu. :-)[/quote]

Cena zgornje hiše se bo prej ali slej približala moji ponujeni vrednosti. Moja ponudba velja še do 10 septembra.

To bo podobna štorija kot ko sem jaz prodajal 4 leta staro Opel Astro od žene za 7.000 eur pol se pa pojavi nek čapac in prjavi da jo kupi za 1500 eur. Sem mu povedal da se nimava kaj pogovarjati. Avto je bil prodan nekaj ur kasneje za 6800 eur, čapac me je pa še ene dvakrat klical in mi ponujal 1500 eur pa sploh mi ni verjel da je avto že prodan.
Uglavnem 10 septembra bo nekdo zelo žalosten ker prodajalec noče njegove miloščine.

Pa res mislite, da ima 76 jurjev? Ta capac kot mu praviš, išče samo pozornost, rad bi se pregovarjal in kregal. Sama pravim takim pacient.
Doldan ima čas, da se malo zabava, namesto da bi delal, kaj zaslužil, prišparal…

Mah v vsaki temi ponuja neke zneske in napoveduje, da bo cena čez dva tedna taka, kot je on ponudil. Mislim, da so to pač njegove mokre sanje že toliko in toliko let.

A tako praviš, torej sem imela prav. Bogi, božček.
Bi ga povabila na kavo, pa še malčko bi mu plačala, seveda v dopoldanskih urah. Da vidim junaka.

Ponudba kljub nepotrebnim žalitvam še velja.

Če gre za hišo, za katero mislim da gre, zvišujem ponudbo na 145 000,00€.
Je to hiša, ki ste jo kupili v 3pgf s fasado in nato dokončali?
Vem, da je vredna več, ampak…ponujam toliko.

:-))))) No, še en veseljak.
In koga briga, misliš, da bo brigala tvoja “ponudba”?

In koga briga, misliš, da bo brigala tvoja “ponudba”?[/quote]

Kaj se pa ti mešaš v to temo? Če nimaš ponudbe je bolje, da si poiščeš drugo?

In koga briga, misliš, da bo brigala tvoja “ponudba”?[/quote]

Kaj se pa ti mešaš v to temo? Če nimaš ponudbe je bolje, da si poiščeš drugo?[/quote]

A v primerjavi s tabo, ki pa IMAŠ ponudbo?

Kaj se pa ti mešaš v to temo? Če nimaš ponudbe je bolje, da si poiščeš drugo?[/quote]

A v primerjavi s tabo, ki pa IMAŠ ponudbo?[/quote]

Pismenost te daje.

A v primerjavi s tabo, ki pa IMAŠ ponudbo?[/quote]

Pismenost te daje.[/quote]

Glede na to, kako suvereno kupuješ hišo v Ljubljani, bi pričakovala boljši odgovor.

Pismenost te daje.[/quote]

Glede na to, kako suvereno kupuješ hišo v Ljubljani, bi pričakovala boljši odgovor.[/quote]

Hišo v Ljubljani imam, ta ki jo kupujem je na deželi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close