Prodam Hoover SU 180 E sesalnik (baterijsko pokončni),
Prodam Hoover SU 180 E sesalnik (baterijsko pokončni),
Sesalnik Hoover SU 180 E s posodo za prah in baterijskim delovanjem za suho čičenje. Njegova moč motorja znaša 18 V, shranjuje se ga enostavno saj se ročaj zloži. Enostavno očistili tudi najtežje dostopne kotičke saj je v kompletu gibljiva cev, podaljški cevi in nastavek za špranje, vgrajeno ima tudi krtačo za čiščenje preprog. Sesalnik Free Jet poganja 15 zmogljivih baterij za večkratno polnjenje, katere zagotavljajo do 30 minut čiščenja trdih tal ali preprog. Učinkovito delovanje saj zrak, ki se iz sesalnika vrača v prostor, je očiščen, saj tudi najmanjši delci ostanejo v notranjosti posode za prah.
VRSTA baterijski pokončni sesalec
MAKSIMALNA MOČ MOTORJA 18 V
AVTOMATIČNO POSPRAVLJANJE KABLA da
VREČKA posoda za prah
DOLŽINA CEVI podaljšana gibljiva cev
DODATNO prikaz polnosti posode, nastavljiva moč, ciklonska tehnologija, pralni Hepa filter, zložljiv ročaj, velika moč krtače
FILTER Pralni Hepa filter: 2 stopenjski
TEŽA 3,50 kg
BARVA modra
PRILOŽENO nastavki:gibljiva cev, podaljški cevi in nastavek za špranje, krtačo za čiščenje preprog
Skoraj neuporabljen, za polovično ceno, torej za 60 eurov.
041 877133
jAZ imam hover navaden brez vrečke star pol leta. Kljub rednemu čiščenju filtra in sesanju malega stanovanja enkrat tedensko, nič več ne vleče. Na sesvisu so mi povedali, da je treba zamenjat filter in je stal 20 e. Torej – ne kupujte teh sesalcev. Mislila sem, da bom prihranila pri nakupu vrečk, a sem se še bolj zaj… Torej 4 filtri, pa je nov sesalec.