Prodam ICEPEAK žensko bundo št.42
ja je predraga sploh, ker je ice peak zanič roba (kupila sinu in po 5 min. premoči). Dobiš novo tudi za 65 €. Men je tale recimo kar luštna.
http://www.superge.si/Icepeak/w-print-ski-jacket-nascha-8394255/
Nove Icepeak bunde se najdejo vsepovsod, od 40 do 80€, kje si jo ti kupila pa za 170????
Povej pa (po pravic) koliko si dala za to svojo (in še kdaj si jo kupila, ker se mi zdi stara…) potem pa dej fer ceno, sicer pa mene itak ne zanima, sem želela le druge potencialne kupce obvestit, da najdejo popolnoma NOVO jakno Icepeak za skoraj isto ceno, kot jo ti prodajaš….. samo to……
Dejmo še razčistit par stvari… Dobiš tudi Icepeak bundo za 50 eur in tudi za 200 eur… VSe je odvisno od tega KOLIKO VODNEGA STOLPCA ima bunda… Tista, ki pravi da je njenemu sinku premočilo – verjetno ima najslabšo z okoli 1000-2000mm vodnega…
Plus napiši katere membrane ima itd…
Dejstvo je da icepeak bunda za 50 ni enaka tisti za 150, cena je pa odvisna od lastnosti materialov.
LP
Mene samo zanima koliko je bunda stara? Je večkrat bila nošena, ker te resno sprašujem, ker bi jo kupila. Lahko mi pišeš na moj meil: morje20@gmail.com
Hvala in lp,
Pisi mi na sasonka3@gmail.com