Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodam ICEPEAK žensko bundo št.42

Prodam ICEPEAK žensko bundo št.42

Je odlično ohranjena cena je 30 evrov

Ravno Icepeak windstop jakno sem kupila lani na razprodajah za 39€, ni potrebno povdarjati, da je bila NOVA.

Jaz pa sm danes kupila novo in stala je 170 evrov.ce se vam zdi cena previsoka povejte

ja je predraga sploh, ker je ice peak zanič roba (kupila sinu in po 5 min. premoči). Dobiš novo tudi za 65 €. Men je tale recimo kar luštna.

http://www.superge.si/Icepeak/w-print-ski-jacket-nascha-8394255/

Nove Icepeak bunde se najdejo vsepovsod, od 40 do 80€, kje si jo ti kupila pa za 170????

Povej pa (po pravic) koliko si dala za to svojo (in še kdaj si jo kupila, ker se mi zdi stara…) potem pa dej fer ceno, sicer pa mene itak ne zanima, sem želela le druge potencialne kupce obvestit, da najdejo popolnoma NOVO jakno Icepeak za skoraj isto ceno, kot jo ti prodajaš….. samo to……

Kupila sm jo lani za 75 evrov danes pa sm v rossiju dala za novo toliko kot sm napisala.napisala sm tudi da ce je cena previsoka jo takoj znizam tisti ki bi jo mela tudi za 20 evrov jo dam ce je tako ker nocem sluziti na njej sam skoda se mi zdi da bi bila v omari

Dejmo še razčistit par stvari… Dobiš tudi Icepeak bundo za 50 eur in tudi za 200 eur… VSe je odvisno od tega KOLIKO VODNEGA STOLPCA ima bunda… Tista, ki pravi da je njenemu sinku premočilo – verjetno ima najslabšo z okoli 1000-2000mm vodnega…

Plus napiši katere membrane ima itd…

Dejstvo je da icepeak bunda za 50 ni enaka tisti za 150, cena je pa odvisna od lastnosti materialov.

LP

Mene samo zanima koliko je bunda stara? Je večkrat bila nošena, ker te resno sprašujem, ker bi jo kupila. Lahko mi pišeš na moj meil: morje20@gmail.com
Hvala in lp,

Pisi mi na sasonka3@gmail.com

Me čudi kako nekaterim ni nerodno DATI GOR FOTKE, KJER SE VIDI, DA JE STANOVANJE POPOLNOMA V RAZSULU IN ZANEMARJENO.

a si ti normalna? Kje vidiš tu kaj razmetanega, men se zdi, da imaš ti mal razmetano v svoji glavi ne pa avtorica tega posta.

New Report

Close