Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Prodam motorno olje.

Prodam motorno olje.

Prodam olje 4 litre Castrol Magnatec 5W-40 C3,ACEA A3/B3,A3/B4,API SN/CF.Olje je še original zaprto,imam tudi račun,prodam malo dražje,za 32 eur,prodajam pa zato,ker sem se prenaglil z nakupom in bom za svoj avto najbrž raje kupil olje Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Če je kakšen kandidat se lahko zmeniva v Preddvoru ali bližnji okolici,to je bližina Kranja.Če koga zanima mi lahko napiše SMS,v njem naj napiše,da je kupec olja,pa ga potem nazaj pokličem,št. 051/331-212.

Prodam olje 4 litre Castrol Magnatec 5W-40 C3,ACEA A3/B3,A3/B4,API SN/CF.Olje je še original zaprto,imam tudi račun,prodam malo dražje,za 32 eur,prodajam pa zato,ker sem se prenaglil z nakupom in bom za svoj avto najbrž raje kupil olje Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Če je kakšen kandidat se lahko zmeniva v Preddvoru ali bližnji okolici,to je bližina Kranja.Če koga zanima je cifra 051/331-212.

Prodam 4 litrsko plastenko motornega olja Castrol Magnatec 5W-40 C3,ACEA A3/B3,A3/B4,API SN/CF.Olje je še original zaprto,imam tudi račun,prodam malo dražje,za 32 eur,prodajam pa zato,ker sem se prenaglil z nakupom in bom za svoj avto najbrž raje kupil olje Mobil 1 ESP Formula 5W-30.
Če je kakšen kandidat se lahko zmeniva v Preddvoru ali bližnji okolici,to je bližina Kranja.Če koga zanima je cifra 051/331-212.

Prodam 4 litre motornega olja Castrol Magnatec 5W-40 C3,ACEA A3/B3,A3/B4,API SN/CF.Olje je še original zaprto,imam tudi račun,prodam za 32 eur.Prodajam pa zato,ker sem se prenaglil z nakupom in bom za svoj avto najbrž raje kupil olje Mobil 1 ESP Formula 5W-30.

Na solato ga zlij, pa pizzo na njem speč!

Ne zajebavaj se.

Zlij ga med kurilno olje, dokler je še sveže!

Čemu to pišeš,ker je Castrol?Morda zato,ker je veliko kritikov za Castrol,si tudi ti eden izmed nih?Če nisi ga kupi.

Namaži se z njim po telesu! Komarje odganja.

Prodam 4 litre motornega olja Castrol Magnatec 5W-40 C3,ACEA A3/B3,A3/B4,API SN/CF.Olje je še original zaprto,imam tudi račun,prodam za 32 eur.Prodajam pa zato,ker sem se prenaglil z nakupom in bom za svoj avto najbrž raje kupil olje Mobil 1 ESP Formula 5W-30.

New Report

Close