Prodam puder YSL

Najprej en lep pozdrav vsem skupaj.Imam en problem:kupila sem si puder od Yves Saint Laurent,ki pa mi žal ne odgovarja.Uporabljen je bil samo enkrat-toliko da sem ga sprobala.Sama imam suho kožo in mi puder res ne odgovarja(piše da je za vse tipe kože) in čeprav sem prodajalko opozorila,da je moja koža suha mi je zatrdila,da bo v redu.
Puder je v 30ml steklenički,odtenek je 01 Ivory ( Line smoothing foundation oz.Teint de Soie)
Potrebuje katera izmed vas ta puder ali pa kakšna vaša prijateljica,znanka?
Prodam ga za 7000sit,saj je popolnoma nov in mi ga je škoda vreči stran
(V trgovini stane 8800sit)
Če katero zanima,naj odpiše,pa bom potem napisala e-mail.
Hvala,
Bela

Sem prosila za tester pa ga niso imele.Da bom pa zdaj šla 5x nazaj da bi sama prinesla posodico pa tudi nisem mogla,saj sem rabila puder ker mi ga je zmanjkalo in mi prejšnji prav tako ni preveč odgovarjal.Dobila sem tester od Diorja in Lancoma,oba odtenka sta bila najbolj svetla ampak na moji koži sta izpadla totalno rumeno.Tudi Vichyjev puder mi je pretemen.Sploh ne vem več kateri puder naj izberem.Trenutno imam enega od E.Arden,ki je drugače v redu ampak je še vedno pretemen
Res da sem svetle polti…da pa pri vseh teh pudrih ne najdem pravega odtenka me pa tudi jezi.Na obrazu že zgleda lepo ampak me moti,ko puder zabrišem do vratu in sem vsa flekasta.Saj se pri sveh vidi majhna razlika ampak pri meni je zelo očitna.
Jezna Bela

Sej ta od YSL mi je barvno ustrezal…vsaj prvič,čeprav sem pol opazila da preveč na roza-oranžno vleče in tud ni blo v redu.Najbolj neumno se mi zdi,ker ga sploh ne morem lepo namazat na obraz.Je full gost in ko že mislim,da je se je lepo “posušil”,potegnem s prstom po obrazu in ga poberem dol kot da bi mela ne vem…viki kremo gor Res je obupen,vsaj meni osebno.Ni važno kakšno kremo imam spodaj,sem imela premastno,potem vlažilno,pa brez…nič mi ne odgovarja.drugače pa vseeno hvala za pudre,ki ste jih naštele…ampak problem je vedno pri pravem odtenku in pa ker težko dobim vlažilni puder za suho kožo.Še najbolj mi je res Clarins ustrezal.
Živjo bela, a to z viki kremo :)))) a to misliš na to, da se potem svaljka, ali da ga je preprosto preveč na določenem predelu? To da barvo težko dobiš, ti pa kar verjamem, jaz imam tudi skoraj belo kožo, plus še kuperozno kožo in še suho. Tako da jaz iščem ponavadi zelo svetle pudre, ki hkrati močno prekrivajo. Je pa tako da vlažilni pudri naj nebi tako dobro prekrivali kot tisti za normalno in mastno kožo. Glede suhe kože, pa so moje izkušnje take, da je bolj pomembna krema, ki jo uporabljaš pod pudrom, kot sam puder. Pa seveda je treba tekoči puder utrdit s pudrom v prahu. Ker se nisem poskusila YSL in pa Clarins, ti ne morem dati primerjave. Moram pa tudi sama v prihodnosti kupit nov puder, pa so mi predlagali Lumene, Bourjois, Revlon in pa IsaDoro. Še eno vprašanje imam glede Clarinsa, a dobro prekriva? Da ga uvrstim med možne kandidate.
Lep pozdrav, _Tanaya_

Za Tanayo;
Ne vem kaj naj še rečem glede kreme ki sem jo imela za podlago.Saj pravim,da sem poskusila z eno ki je bila bolj mastna,potem z eno hidratantno ki se mi takoj vpije kožo in je kot da bi bila brez podlage spodaj.Tako da res ne vem,meni pač ni odgovarjal.
Niti se ni svaljkal puder ampak kar šel dol…čisto enostavno lahko sem potegnila s prstom in mi je ostal na prstu,spodaj pa se je pokazala moja belo-rdeča koža
Glede Clarinsa pa :meni je bil všeč ker je bil res TEKOČI puder,zelo lepo se ga je dalo nanašati in nasploh sem imela občutek kot da ga nimam.Problem je edino v odtenku,ki je bil preteman.Lani sem ga še uporabljala,saj sem bila vedno zadekana do brade in se ni vidlo tistega prehoda na vrat.K sreči je sedaj bolj toplo in sem čez dan lahko brez.
Daj,če najdeš kak dober puder mi sporoči
(trenutno imam od E.Arden,ampak spet nisem zadovoljna z odtenkom)
LP,Bela