Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Prodam razkužilo

Prodam razkužilo

prodam 5 litrsko kanto razkužila, ki deluje na skoraj vse znane viruse in bakterije , zagotovo pa bolj in več, kot vsa razkužila v sloveniji. Gre za izdelek iz tujine Pusti mail
pogoji
s sabo prineseš svojo 5 litrsko kanto, da prelijeva, saj imam jaz to v originalni kanti, kjer so razvidne vse specifikacije.
prideš zdrav brez znakov okužbe
prideš z zaščitno masko, da ne boš pljuval vame.
cena 100 evrov.
na voljo samo en kos
prevzem lj okolica ko boš dal mail, napiši iz kje si.
ostalo v mailu.

S pol litra lahk narediš deset litrov socialca in pol sam nalivaš bedakom. Na bolho daj, laufa na polno, povprečni zaslužek po 11 dneh 150eur/dnevno😁

Lej, samo ena stvar deluje prepordajalsko v tvojem primeru: prelivanje v kupčevo kanto.

To pomeni, da doma nekaj “mešaš” v original emabalažo. Zakaj pa ti je toliko do te “original embalaže” ? A si tako čustveno nanjo navezan? Aja, original nalepko ima gor

Bejž tudi ti, napeljevalec na krimi dejanja, vojni zaslužkar si tudi ti.

Kateri od teh si? Se upaš ojajčit?

https://www.bolha.com/?ctl=search_ads&keywords=prodam+razkužilo

pravilno si ugotovil gre za koncentrat, ki se meša z vodo v razmerju 1 proti 5, ja doma to zmešam z vodo. kanto imam samo originalno in ti jo ne dam. ampak tebi sedaj itak ne prodam pa tudi drugim ne, kar brez bodite. kupite si še malo mila in se žajfajte brezveze

Mrš, vojni zaslužkar, da te ni sram, celo tukaj se hvališ.
Nimaš ti meni kaj ponujat – jaz svoje imam, na zalogi že od nekdaj v gospodinjstvu, pa vse nabavljeno tudi že januarja. Uporabljam pa raje vodikov peroksid v ustrezni koncentraciji, ker je manj agresiven, tudi kot to tvoje doma spacano alkoholno razkužilo.

Žlajfaj in žajfaj se pa ti – uam, da t etržna inšpekcija najde in fejst upali, morron.

Bejž tudi ti, napeljevalec na krimi dejanja, vojni zaslužkar si tudi ti.
[/quote]

Nobenmu ne kradem dnarja, vi ga sami tišite v žep. Aktivno pomagam v boju proti virusu, ljudem vlijem upanje, rišem nasmeh, obtožujes pa me zasluškarstva, eh.

Nobenmu ne kradem dnarja, vi ga sami tišite v žep. Aktivno pomagam v boju proti virusu, ljudem vlijem upanje, rišem nasmeh, obtožujes pa me zasluškarstva, eh.
[/quote]

Jaz ti ga ne – kupljene niti ene doze “razkužila za domačo uporabo”. Znam uporabljat svoje znanje, možgane in nikoli ne nasedam takim, kot si ti.

Imam pa po izkušnjah vojne za Slovenijo doma vedno neko sprotno zalogo, tudi razkužila, ampak ne na bazi alkohola, da me ne morejo okoli riti v varžet vozit taki, kot si ti.

To maš vodo iz pipe not al’ si skeširal Dano?

New Report

Close