Prodam razkužilo
prodam 5 litrsko kanto razkužila, ki deluje na skoraj vse znane viruse in bakterije , zagotovo pa bolj in več, kot vsa razkužila v sloveniji. Gre za izdelek iz tujine Pusti mail
pogoji
s sabo prineseš svojo 5 litrsko kanto, da prelijeva, saj imam jaz to v originalni kanti, kjer so razvidne vse specifikacije.
prideš zdrav brez znakov okužbe
prideš z zaščitno masko, da ne boš pljuval vame.
cena 100 evrov.
na voljo samo en kos
prevzem lj okolica ko boš dal mail, napiši iz kje si.
ostalo v mailu.
Kateri od teh si? Se upaš ojajčit?
https://www.bolha.com/?ctl=search_ads&keywords=prodam+razkužilo
Mrš, vojni zaslužkar, da te ni sram, celo tukaj se hvališ.
Nimaš ti meni kaj ponujat – jaz svoje imam, na zalogi že od nekdaj v gospodinjstvu, pa vse nabavljeno tudi že januarja. Uporabljam pa raje vodikov peroksid v ustrezni koncentraciji, ker je manj agresiven, tudi kot to tvoje doma spacano alkoholno razkužilo.
Žlajfaj in žajfaj se pa ti – uam, da t etržna inšpekcija najde in fejst upali, morron.
Nobenmu ne kradem dnarja, vi ga sami tišite v žep. Aktivno pomagam v boju proti virusu, ljudem vlijem upanje, rišem nasmeh, obtožujes pa me zasluškarstva, eh.
[/quote]
Jaz ti ga ne – kupljene niti ene doze “razkužila za domačo uporabo”. Znam uporabljat svoje znanje, možgane in nikoli ne nasedam takim, kot si ti.
Imam pa po izkušnjah vojne za Slovenijo doma vedno neko sprotno zalogo, tudi razkužila, ampak ne na bazi alkohola, da me ne morejo okoli riti v varžet vozit taki, kot si ti.