Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prodam sandale – teva št.27

prodam sandale – teva št.27

Lepo ohranjeni sandali Teva št. 27, prodam za 15 eur.

Jaz bi jih vzela. Me lahko kontaktiraš na mis.sapra@gmail.com

Ne priporoča se, da otrok nosi rabljene čevlje!

Hvala za vaš dober namen, vendar se ti sandali niso utegnili obrabiti. In še moj dober namen, včasih ni dobro preveč komplicirati.

fak, da bom nosil obutev, ki jo je nekdo že prej nosil in to celo na boso nogo

rajš hodim celo življenje bos, mater da res

OGABNO

Da,tako pač razmišljate 16 – 18 letniki ( ali vsaj osebki na njihovem nivoju). Še nedolgo nazaj so si v družini izmenjevali obutev iz generacijo v generacijo in glej ga zlomka – vsi so shodili in preživeli. Glej, glej,…čudo božje.

Kaj pa kakšen rabljen učbenik slovenske slovnice bi te zanimal? Obutev bojda imaš,znanja iz slovenščine pač ne.

lej, ni higienično, pa se lahko postavljaš na trepalnice, če hočeš

vedno bom mel tolk denarja, da si bom lahko kupil NOVE čevlje, katere bom nosil samo jaz

ti pa zarad mene lahko nosiš tut prešvicane superge izpred dveh generacij

glede slovenščine pa – če pišem pogovorno, pomeni, da nimam znanja iz slovenščine?

briljantna logika, teslo

Ja, okej Monk, pazi se mikrobov…ubili te bodo…

A slučajno sedi kdo ob tebi in ti drži pištolo na čelu, da moraš kupiti te sandale???

Ko si boš naslednjič kupoval NOVE čevlje ( vauuuu- nove),kupi nekoliko cenejše.
Prihranek porabi za nakup kakšne knjige, npr. Bonton za najmlajše, Osnove bontona, Kako se znebimo mozoljev,…..v tem trenutku jih potrebuješ bolj kot NOVE ( vauuuuu) čevlje.

Čisto dobronamerno. Jaz sem včeraj kupila nove za 19€ tako, da je cena močno prenapihnjena. Rabljene stvari se prodajajo -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali več.

Šavrinka, nam lahko prosim zaupaš, kje?

Hervis Koper (tušplanet) smo jih dobili. En model sicer imajo samo od 27 naprej, drugi so tudi manjše številke. Vem, da Hervis po potrebi tudi prepošlje iz ene poslovalnice v drugo. Tako, da če to ni ravno lokalna akcija lahko poiskusite tudi kje bliže…no razen, če ste primorci:)))

Hervis Koper (tušplanet) smo jih dobili. En model sicer imajo samo od 27 naprej, drugi so tudi manjše številke. Vem, da Hervis po potrebi tudi prepošlje iz ene poslovalnice v drugo. Tako, da če to ni ravno lokalna akcija lahko poiskusite tudi kje bliže…no razen, če ste primorci:)))[/quote]

Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.

Hervis Koper (tušplanet) smo jih dobili. En model sicer imajo samo od 27 naprej, drugi so tudi manjše številke. Vem, da Hervis po potrebi tudi prepošlje iz ene poslovalnice v drugo. Tako, da če to ni ravno lokalna akcija lahko poiskusite tudi kje bliže…no razen, če ste primorci:)))[/quote]

Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.[/quote]

Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))

Hvala za vaš dober namen, vendar se ti sandali niso utegnili obrabiti. In še moj dober namen, včasih ni dobro preveč komplicirati.[/quote]

Še posebej, če želiš prodati a ne ? :-))))

Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.[/quote]

Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))[/quote]

Sem napisala, da obstaja več modelov. Kaj ne znaš brati?! Takšne za 19 evrov so našega ožulile.

a to je tvoja edina obramba? najprej slovenščina, zdej pa še te otročarije? še ena zafrustrirana umsko motena monovka

no ja, to je itak standard tuki

Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))[/quote]

Sem napisala, da obstaja več modelov. Kaj ne znaš brati?! Takšne za 19 evrov so našega ožulile.[/quote]
Mogoče ti ne znaš brat….veš kaj pomeni, da so znižane na 19€?

a to je tvoja edina obramba? najprej slovenščina, zdej pa še te otročarije? še ena zafrustrirana umsko motena monovka

no ja, to je itak standard tuki[/quote]

Joj, ubožček,..kako je pa tebi hudo, da tako nergaš:)))))),…..glavno, da si lahko privoščiš NOVE čevlje ( pa četudi made in china za 10 EUR – so pa NOVE ) – ha – ha ha-ha ha -ja,ti ubožček ti.

Hvala, Šavrinka, bom pogledala v Hervisu v Kamniku.

Za nestrpne pa: z malo občutka in če poznaš svoje otroke, lahko poiščeš in se sam odločiš.

Navsezadnje, če so zdravi in se dobro razvijajo, smo najbrž na pravi poti.

New Report

Close