prodam sandale – teva št.27
Jaz bi jih vzela. Me lahko kontaktiraš na mis.sapra@gmail.com
Da,tako pač razmišljate 16 – 18 letniki ( ali vsaj osebki na njihovem nivoju). Še nedolgo nazaj so si v družini izmenjevali obutev iz generacijo v generacijo in glej ga zlomka – vsi so shodili in preživeli. Glej, glej,…čudo božje.
Kaj pa kakšen rabljen učbenik slovenske slovnice bi te zanimal? Obutev bojda imaš,znanja iz slovenščine pač ne.
lej, ni higienično, pa se lahko postavljaš na trepalnice, če hočeš
vedno bom mel tolk denarja, da si bom lahko kupil NOVE čevlje, katere bom nosil samo jaz
ti pa zarad mene lahko nosiš tut prešvicane superge izpred dveh generacij
glede slovenščine pa – če pišem pogovorno, pomeni, da nimam znanja iz slovenščine?
briljantna logika, teslo
Hervis Koper (tušplanet) smo jih dobili. En model sicer imajo samo od 27 naprej, drugi so tudi manjše številke. Vem, da Hervis po potrebi tudi prepošlje iz ene poslovalnice v drugo. Tako, da če to ni ravno lokalna akcija lahko poiskusite tudi kje bliže…no razen, če ste primorci:)))[/quote]
Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.
Hervis Koper (tušplanet) smo jih dobili. En model sicer imajo samo od 27 naprej, drugi so tudi manjše številke. Vem, da Hervis po potrebi tudi prepošlje iz ene poslovalnice v drugo. Tako, da če to ni ravno lokalna akcija lahko poiskusite tudi kje bliže…no razen, če ste primorci:)))[/quote]
Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.[/quote]
Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))
Seveda, če želite, da bo vaš otrok hodil okrog z žulji, potem kar izvolite in kupite sandale za 19 evrov. Obstajajo različni modeli in ti ta poceni so mojemu prav fajn obribali nogici. Ta prave Teva sandale ne dobiš za manj kot 50 – 45 evrov.[/quote]
Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))[/quote]
Sem napisala, da obstaja več modelov. Kaj ne znaš brati?! Takšne za 19 evrov so našega ožulile.
Ja itak. Ker so 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižane žulijo. Če bi bila cena polna bi bile pa vredu. dej no :)))[/quote]
Sem napisala, da obstaja več modelov. Kaj ne znaš brati?! Takšne za 19 evrov so našega ožulile.[/quote]
Mogoče ti ne znaš brat….veš kaj pomeni, da so znižane na 19€?
a to je tvoja edina obramba? najprej slovenščina, zdej pa še te otročarije? še ena zafrustrirana umsko motena monovka
no ja, to je itak standard tuki[/quote]
Joj, ubožček,..kako je pa tebi hudo, da tako nergaš:)))))),…..glavno, da si lahko privoščiš NOVE čevlje ( pa četudi made in china za 10 EUR – so pa NOVE ) – ha – ha ha-ha ha -ja,ti ubožček ti.