Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prodam sedeže Roemer Kid Plus Trendline, Ellen

Prodam sedeže Roemer Kid Plus Trendline, Ellen

Prodam sedeže Roemer Kid Plus , Trendline, Ellen (je rdećče barve), čisto nov, nerabljen, v original embalaži za 130,00 EUR, ker je bil napačno kupljen v tujini in ga sedaj ne morem več zamenjati. Če katero zanima naj piše.

… pozabila sem napisat, da je od 15-36 kg.

Slikco bi prosila na analuka@gmail.com

a se da mogoče fiksirat v avtu , isofix al kaj že?

Sem vam poslala sliko.

Če je še na voljo, kupim. Ostalo preko ZS ali maila.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pozdravljeni. Pišite na mateja.vodeb.turk@amis.net
Gre za sedež Roemer Kid plus 15-36 kg (ni isofix)

Nisem dobila slikce, ma ok, sem jo videla na bolhi.Hvala, vendar iščem z isofixom.Lp

Sem poslala mail.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Hana!
Jaz sem ga zadnjič kupila za 150 evrov novega s isofixom preko interneta -baby center.
Spremljaj malo dnevne akcije sigurno bo še v prodaji.

oj hvala, bom mal pogledala.saj imam že enega navadnega romerja, tako da se mi ne mudi, bi pa rabila za drug avto še enga, vendar raje z isofixom, ker mi moj avto to omogoča.ako pa so ti isofixi, boljši , bolj stabilni?Ja tud upam, da so vsi isofixi enaki v vseh atvomobilih?
Hvala

Avtosedež je že prodan.

New Report

Close