Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Prodam violina

Prodam violina

hojla,

pred pol leta sem zaklučila 8 razredov glasbene šole, in sem ugotovila, da violine ne potrebujem več (šla bom na tolkala..) Zato jo prodajam. Kupila sem jo pred tremi leti pri prof. Vilijamu Demšarju, ki izdeluje ročne violine v Ljubljani in je zelo cenjen izdelovalec violin. Njegove violine imajo prekrasen zvok, in so več kot le “šolske”. Prodajam sicer celinko (največjo violino), ki sem jo kupila za cca. 2300 eurov. Prodam jo po ceni 1200-1000 eurov. Violina je brez kakršne koli praske, kot nova, res zelo ohranjena… Zraven podarim tudi lok, kolofonjo, obložen kovček zlate barve, mostiček,..
Lahko mi pišete na gmail, in se podrobneje pozanimate.

lp 🙂

Oprosti, ampak kaj če boš kasneje ugotovila, da pa violino pogrešaš? 8 let si se učila in če je ne boš vsaj parkrat na leto v roke vzela, boš vse pozabila. Morda boš kdaj pristala v glasbeni skupini in boste pri kakšnem komadu rabili tudi violinski part. Jaz je na tvojem mestu ne bi prodajala. Morda si je sedaj naveličana, a čez nekaj let boš drugače razmišljala. Pa vprašanje, če boš imela denar, da si jo spet kupiš. Ali če boš lahko še dobila dobro za ta denar.
Želim ti veliko uspeha pri učenju tolkal 🙂

New Report

Close