Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine prodam

prodam

Lep pozdrav,

prodam del nepremičnin oz. dva postopka na sodišču. Zadeva je sledeča: solastnica ene stavbe ter več zemljišč sem na sodišču podala predlog za razdružitev nepremičnega premoženja- sva le dva solastnika. Zadeva je v zadnji fazi in sicer je pred nami narok za izplačilo mojega deleža nepremičnin (več tisoč eur- sodno ocenjenih), v kolikor mojega deleža solastnik ne bo izplačal, gredo nepremičnine v sodno prodajo- dražbo, kjer se bo izkupiček razdelil v sorazmerju med obstoječima solastnikoma). Nepremičnine niso obremenjene z nobenim pravnim sredstvom, ki bi kakorkoli omejevale lastninsko pravico, so v centru mesta (v SLO) in vredne nakupa.

Obenem teče tožba na plačilo uporabnine iz naslova iste stavbe, pri čemer naraščajo stroški solastniku iz meseca v mesec, saj gre za mesečno vtoževano vsoto, trenutno znaša le- ta nekaj tisoč eur. Zadeva je v fazi obravnave.

Ker nujno potrebujem finančna sredstva iz naslova nepremičnin, kje ne živim, me zanima, če kdo pozna koga ali katero podjetje, ki se ukvarja z odkupom nepremičnin oz. poslov na takšen način oz. v tej fazi. Pripravljena sem posredovati vso dokumentacijo osebno oz. skleniti posel, da bova zadovoljna jaz in kupec.

Vljudno prosim za kakšen kontakt. Hvala!

Kolikor mi je znano, si solastniki ne morejo zaračunati uporabnine, torej bo tožba iz tega naslova gotovo izgubljena.
V ostalem pa: veliko uspeha!

preden odgovarjaš,se pozanimaj o stroki,da ne kažeš vsemu svetu svoje nerazgledanosti.

spoštovani!

Prodajam 4 sobno stanovanje na obali z lepim razgledom na morje….vse podatke dobite s kontaktom na moj naslov….morda se bo našel kakšen ruski kupec???

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close