Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Prodamo stanovanje v Trnovskih vratih

Prodamo stanovanje v Trnovskih vratih

Prodamo stanovanje v Trnovskih vratih!!
Če koga zanima…?

Je pritlično? Kvadratura?

In kaj, sedaj te moramo mi, potecialni kupci, spraševati o vseh bistvenih zadevah ali kaj???
Kvadratura, lokacija, cena, itn itn itn

pa ne morš sam to napisat no….m2, cena, lega, starost, razporeditev, slike morda ??

…za male oglase?

A mi lahko pošiljiate ZS?

Iščem samo resne kupce. Podatke bom dal samo preko ZS

Je to nova prodajna tehnika? Se obnese v času mrtvila na nepremičninskem trgu, ko velja res biti izviren? Spokaj se na drug forum, tu niso oglasi.

Je to nova prodajna tehnika? Se obnese v času mrtvila na nepremičninskem trgu, ko velja res biti izviren? Spokaj se na drug forum, tu niso oglasi.[/quote]

Ne verjamem, da bom našel kupca tukaj…

Je to nova prodajna tehnika? Se obnese v času mrtvila na nepremičninskem trgu, ko velja res biti izviren? Spokaj se na drug forum, tu niso oglasi.[/quote]

Ne verjamem, da bom našel kupca tukaj…[/quote]

Seveda ga ne boš, če nisi pripravljen navesti podatkov o stanovanju.
Jaz postanem resen kupec, ko vidim, da mi ustreza velikost stanovanja, lokacija, cena … In za takšne podatke ni treba si s prodajalcem pošiljat ne vem kakšbih sporočil. Tisti, ki resno prodajajo, objavijo vse to na internetu, na ustreznih spletnih straneh.
Ti pa zgleda sam mal provociraš, brez veze, če mene vprašaš …

Ponujam 12.000 €ur

A imamo licitacijo? OK, dam 12.500 (a je parkirni plac zraven?)

Ha ha, so te pa kar napadli ! Je pa res, da si se lotil na malo čuden “skrivnosten” način – podatke stanovanja skrivaš (kvadratura, cena,….), kot da na nepremičninskem trgu ne bi bilo skoraj nobenih ponudb …. posledično, bi ti vsi z veseljem pisali in povpraševali. Ampak temu ni tako. Če, pa boš kvadraturo in ceno le objavil, pa lahko pričakuješ zgražanje nad visoko ceno ! Tak je pač ta forum.

cene ni, kvadrature ni, stanovanja pa tudi ne. Samo v opozorilo!

Če stanovanja ni, spuščam ceno na 5,800 €ur.

Ker sta kar dva parkirna placa, ponujam 5.850!

Ker bi bil Pahor sosed, dam 5.851!

O, grebaža se je začela, a ne…….dvigujem na 5.890, ker bom imela možnost souporabe kolesarnice in me zanima, kakšen bicikel ima sedaj Pahor

Gleda na ponudbe, je moja sedanja ponudba 4,100 €ur

Ne poznam nakupnih navad drugih, a če osnovnih podatkov ni, grem samo dalje. Škoda mojega časa.

Ha, tudi jaz kupujem to virtualno stanovanje. Ponujam pa 3672,50€. To pa še ni vse. Poleg dobite še tri vabe, povšter, odpirač za konzerve z vsem dodatnim priborom, lupilec za ananas, paintzoom, masažer za kolena in tri svitke sukanca, barva po izbiri.
Mislim, ni da bi govorila. Že pokam in se popoldne, ko vročina popusti namalam na trnovskih vratih.

Aja, še to sem pozabila:
Zaradi selitve ugodno prodam hišo v okolici Ljubljane. Če koga zanima.

LP, Mojca

Popravljam ponudbo 3,516 €ur

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close