Profesionalni življenjepis
Kje ste raja, kako ste, a delate? No jaz tud, ampak imam eno vprašanje. Iščem novo službo, pa me neki zanima…Ali kdo dela profesionalne življenjepise? Se pravi, jaz pošljem podatke, pač nekdo mi pa spaca en hud življenjepis, rabim tud v angleščini in nemščini. Ne razumem in ne dojamem kateri je anmreč najboljši, a je res Europass top? No, resnica je tudi, da se mi ne da s tem ukvarjat, pa bi pač plačal, da mi nekdo to pšrofesionalno naredi
JE kdo že to naredil? Da je plačal, pa mu je en model k se s tem profesionalno ukvarja to naredil?
Hvala za vaše izkušnje 🙂
kok ljudi na monu vas uporablja to umetno inteligenco? nikoli je nisem, niti ne vem kako zgleda oz kaj narest.. čeprav me je nekdo obtožil, da sem bot, a svoje zapise, zasebni so pač res dolgi, pišem vedno iz svojih misli in srca.. na monu pa opažam, da se vas že veliko poslužuje da vam sistem piše tudi zapise na monu..
moj življenjepis je iz moje glave, napisan in oblikovan.
Kot delodajlaka ne bi želela zaposlit človeka, ki še tega ne zna sam zaposlit. Ki ne zna s svojimi besedami opisat svoje izkušnj, sebe… kaj šele da bi se s takim zapletala v zasebno razmerje. Ja, kakšni verjetno pecajo tudi z lažnimi zapisi ustvarejenimi v ui.
zato pa je virtuala idiotska-ti daš sebe iskreno, dobiš nazaj umetno inteligenco.
za skozlat..