Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Proga 51 in 56, ter vrhnika, logatec pomoc

Proga 51 in 56, ter vrhnika, logatec pomoc

Spostovani, sem nova vozacica pa me zanima s katerega perona na avtobusni v ljubljaani zjutraj peljeta avtobosu st 51 in 56.

Hkrati me zanima ali grem lahko na vrhnicana oz logatcana z urbano. Peljem se le do Tobacne?

Hvala

Dodala bi se podvprasanje in sicer s katerimi busi se lahko pridem od avtobusne (glavne) do tobacne. Po voznih redih se nic ne znajdem. Danes bi morala imet 6.40 avtobus st 56 pa mi na avtobusni ni znala nic o tem povedati :(. Sem potem sla na 6b ampak me bolj zanimajo te ki gredo direkt z avtobusne.

na vrhnčana greš ziher lahko z urbano, sam poveš, do kje se pelješ, ker je druga cena. Za Logatčana nisem ziher.

od glavne postaje do tobačne ne bo šlo direkt. Na glavni postaji pejt na 9 ali 2 za eno ali dve postaji (do bavarskega dvora ali do name/pošte), potem presedi na 1 ali 6. ti dve gresta do tobačne.

Hvala. Vrhnican pa ustavlja pri Tobacni kajne, ker na njihovi strani vozni red sicer najdem ne pa vseh postaj.

ja, ustavlja pri tobačni. če ti kaj prav pride, ustavi tudi pri viški cerkvi, pa na Hajdrihovi, potem pa pri galeriji (al kaj je že tista postaja na Tivolski), potem pa še na glavni postaji.

Če greš do Tobačne, ti pa menda ja ni treba siliti na “Vrhničana” oz. “Logatčana”. Še najbolje, da se zraven tiste barake, ki se ji uradno reče “Avtobusna postaja Ljubljana”, spraviš na bus 2 ali 9 (in morda še kakšen) in izstopiš nekje na Slovenski, zaradi več izbire idealno južno od Ajdovščine. Nato prestopiš na 1 ali 6, ki te oba skipata na začetku Tržaške, t.j. točno pred Tobačno. S katerokoli urbano lahko v roku 90 minut neomejeno prestopaš brez doplačila.

To je ze res samo ker pridem z avtobusom tudi do Lj mi je lazje iti gor na avtobusni in se peljati direkt, brez prestopanja. Pa se hitreje je. Sploh pa ker bom daljse obdobje hodila na to relacijo.

Vidim da 51 in 56 bus peljeta tja (cca 5 min voznje, 6b ima npr 11 min), samo ne vem na katerem peronu 51 in 56 ustavljata.
Ker pa bo moja pot tja in nazaj vsakodnevna mi upostev pridejo samo busi kjer lahko placam z urbano oz. mi velja mesecna splosna urbana.

New Report

Close