Progesteronska in estrogenska bioidentična krema
Spoštovane,
ker sem v postopku umetne oploditve sta mi ostali dve originalno zapakirani bioidentični kremi – progesteronska in estrogenska, ki jih sedaj več ne potrebujem. Obe sta popolnoma naravni, progesteronska na bazi mehiškega gomolja jam, estogenska pa na bazi grozdnate svetilke. Primerni sta za vzpostavljanje hormonskega ravnovesja ter za lajšanje težav v perimenopauzi in menopauzi. Kremi sem naročila iz Anglije.
Če katero zanima sem dosegljiva na 041 399 614.
Lep dan:-)
Pozdravlejni,
Tudi sama uporabljam obe kremi. Dobim jih iz lekarne v ZG preko dr. Toljanove. Ker je vsaka krema narejena na uporabnika, me zanima kolikšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} hormonov vsebujeta in kdaj sta bili narejeni, saj ima vsaka krema tudi rok trajanja. Če mi bosta odgovarjali, jih bom odkupuila. seveda me zanima tudi cena.
LP
Pozdravljene,
zaradi hormonskega neravnovseja in poslednicne neplodnosti sem uporabljala progesteronsko in phytoestrogensko kremo.
Sedaj jih ne potrebujem vec ostale so mi 2 pytoestrogenski in ena progesteronska 112 ml, ki jih lahko prodam v kolikor katero zanima.
http://www.vitasunn.co.uk/index.cfm?Action=ViewCategory&Category=9
Kontaktirajte me prosim na e-mail aicha_p@yahoo.com ali tel. 041 601 882.
Lep pozdrav, A.