Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Program PrejPotem – Herbalife?

Program PrejPotem – Herbalife?

Našla sem program za hujšanje, oblikovanje telesa PrejPotem. Gre za 10tedenski program, ki stane 50€. Vsak teden je vključeno predavanje in pa 1 ura vadbe. Sliši se poceni in fajn. Samo nekaj drugega me moti, opazila sem, da to spada k Herbalifu.
A ima kdo kakšne izkušnje s tem programom. Ali to pomeni, da te silijo s temi Herbalife produkti?
10x predavanje + 10x vadba za 50€ se sliši fajn in ne drago, zato sumim, da je nekaj zadaj. In ko sem zvedela, da je zraven HL sem zasumila, da je to v resnici propagiranje tega produkta.
Vesela bom, če ima kdo kakšne izkušnje. Namreč vadila in zdravo prehranjevala bi se, ne bi pa šla na HL prehrano.

Pomisli; za 50€ ti bodo nudili 10 predavanj in 10 vodenih vadb? Torej vsako predavanje 2,50€ in vsaka ura vadbe 2,50€. Resno verjameš?

Seveda te bodo silili v nakup teh izdelkov, pa da to še tako tajijo in za prmej zanikajo, da neeeee, kje paaaaa, mi že nismo taki.
Zadnjič mi pravi kolegica, da je neko predavanje o hujšanju. Takoj sem ji rekla, to je zih HL. In je tudi bil. Pa v opisu predavanja niso omenili niti z besedico.
Lahko da je celo dober program, ampak meni se tako sprenevedanje in nategovanje gnusi. Sicer pa poguglaj in boš našla mnenja.

Predavanje in vadba skupaj sta dolgi eno uro. Torej v bistvu 5€ na eno vadbo s predavanjem.

Saj ravno to me bega, da na njihovi spletni strani pa med vabili in vsem tem Herbalifa sploh ne omenjajo. To sem ugotovila z brskanjem po netu, da to skupaj paše. Zato skepsa zakaj to tako skrivajo.

Zraven prištej še 100eur/teden za HL napitke plus nonstop siljenje da v to vklučiš še najmanj 5 svojih (domači, prijatelji,znanci, sodelavci, kdorkol). Odločitev je tvoja. Lp

“Predavanje” bo o tem, kako so HL produkti fajn.
“Vadba” bo pa v stilu laufite 1 km, delite to, delite ono.

Prodat ti bodo poskusili svoje 10x precenjene produkte. Zraven pa ti zapakirali še par informacij, ki ji na netu dobiš zastonj.

Hehehe, zdaj so že našli način, da jim še ti plačaš za to, da ti možgane perejo in težijo s svojimi produkti. :)))))))))

Se pravi, da naj računam na to, da bodo na vsaki vadbi težili z nakupom HL?
Težava so moji kg in moja motivacija pa sem pomislila, da bi mi skupinsko hujšanje dvignilo motivacijo. Da bi me bilo sram se ne držati zdrave prehrane, če bi delala v skupini, kjer bi vsi videli moj (ne)napredek.

Ima še kdo kakšne izkušnje s kakšno drugo skupinsko obliko hujšanja?

Nires, da te silijo. Program je fajn, ni ti treba kupiti niti enega izdelka HL, če nočeš. Delajo pa seveda reklamo za izdelke. Pa program je nekako v obliki tekmovanja, tisti, ki ta teden zmaga, dobi HL izdelek. Jaz sem hodila lani in sem na koncu podlegla in kupila par plščic HL, pa čisto nič drugega. Pa zelo fajn telovadba je bila.

Seveda, saj so znani po tem, da niso vsiljivi.
Koga ti to hecaš?
Pa razni welness svetovalci … ki skrivajo svojo navezo s HL kot kača noge. Zakaj taka skrivnost, če niso čisto nič vsiljivi?

Ah ja vadba.Seveda.Recimo da je vadba OK,vodena.

Ampak se pojavi problem pri predavanju o “zdravem telesu” ali karkoli.Ker njihova predavanja so pranje možganov z herba izdelki.Lahko ješ kar želiš in mMORAŠ piti HL,da boš shujšal/a.Seveda te bodo z navitimi aparati uvrstili v zelo ogroženo zdravje,v kar boš primorana piti herbalife,kar pomeni kakih 550 evrov dodatnih stroškov na mesec.Vnos kalorij v telo in kakovost hrane (minerali,vitamini,mikro in makrohranila,…) je zelo pomembno.Pri hl pa tega nimajo.Za njih je glavno da je na dnevnem jedilniku HL.

Me prav zanima kdo te vodi aj je usposobljena oseba,se pravi vadbe so prilagojene tvoji telesni kondiciji in stanju,ali sprejmejo vsakega kar pomeni osebo 130 kg,težave z pritiskom,diabetika,…ker taki ljudje pri nepravilni vadbi lahko zelo ogrozijo svoje zdravje in celo smrt.

Drugače pa so HL cene izdelkov v sloveniji prenapihnjene tudi do 400{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465},ker iste izdelke dobiš preko interneta 400{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje.Ampak ker je to

Če se že spustiš v to in kupuješ izdelke HL bodi pozorna na svoje zdravje.Če dobiš drisko,prenehaj z jemanjem HL,če ti je slabo,prenehaj z jemanjem HL,če si diabetik,sploh ne uporabljaj HL,… IN POSVETUJ SE Z SVOJIM ZDRAVNIKOM!!!!Tega ti ne povejo.Problem je v soji,ki lahko naredi težave.HL svetovalci ti bodo rekli,da se z drisko telo čisti,s čimer te ahko spravijo tudi v bolnico,ker z drisko se izgubljajo minerali,vitamini,voda…telo ne dobi količine hrani,črevesna flora se zruši in s tem se omogoči bakterijam,da se razvijejo,ob višji koncentraciji teh bakterij preidejo skozi črevo v kri in s tem zboliš.Tako da v enem tednu si totalno energisjko in mineralno uničen,telo se ne more braniti pred infekti,ker nima energije in moči in kljub zdravilom lahko pristaneš na infekcijski kliniki.

Drugače pa najdeš ogromno forumov,komentarjev,kjer so ljudje zaradi HLja zbolevali,…

Koga ti to hecaš?
Pa razni welness svetovalci … ki skrivajo svojo navezo s HL kot kača noge. Zakaj taka skrivnost, če niso čisto nič vsiljivi?[/quote]

Ravno to me najbolj bega. Če je res vse super in fajn, zakaj take skrivalnice?
Vadba je drugače super, tip funkcionalne vadbe.

Še eno vprašanje. A lahko postaneš odvisen ali kako naj rečem od HL izdelkov oz. , če spiješ en shake na teden, ti lahko to škodi? Omenjeno je, da na vadbah dobiš nek napitek, shake ali nekaj takega. Torej sklepam, da so to HL izdelki.

Nikakor ne želim in ne bom kupovala HL izdelkov.
Samo, če silijo s temi izdelki, tudi ne bi šla na to vadbo.
Skrbi me to, da bi mi škodili HL izdelki, ker ti jih očitno dajo na vsaki vadbi. Sicer to ne piše, ampak piše le, da dobiš okrepčilo. Ni treba biti ravno brihta, da ugotoviš, da so to HL izdelki.

Skrbi me to, da bi mi škodili HL izdelki, ker ti jih očitno dajo na vsaki vadbi. Sicer to ne piše, ampak piše le, da dobiš okrepčilo. Ni treba biti ravno brihta, da ugotoviš, da so to HL izdelki.[/quote]

Pa saj ni nujno, da ga spiješ. 1 HL na teden sicer verjetno ne bo škodoval, koristil pa tudi ne. Glede na to, da gre za visoke predelano živilo, ga jaz vseeno je bi uživala, ker ni nobene potrebe.

Ja, do vseh teh kemičnih živil sem tudi jaz izredno skeptična. Sploh, če ti kar nekdo nekaj nalije v kozarec in zraven govori, da so notri vsi vitamini, minerali, vlaknine in vse to.
Sicer sem res debelinka, ampak dekleracije na živil sem pa začela že kar redno brati in nerada jem in pijem neke neznane proizvode. Pod besedo vitamini, minerali si jaz predstavljam košarico sadja in zelenjave in ne nekega kemičnega proizovoda v obliki napitka.

Ah kje,da te res ne silijo?Ampak ti vsiljujejo in svoje fotke prikazujejo kaka manekenska telesa so imeli oziroma imajo z uporabo HL.Oh in sploh.Njim se gre za dobiček,službo,…Njim je uspeh če vsaj imajo 20 ljudi ali več ki kupujejo izdelke oziroma na mesec preko njih kupijo vsaj za 500 evrov.Saj od tega dobijo nek {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ( od 500 evrov kakih 25 evrov in enke bonus točke).Da ti zaslužiš vsaj 1000 evrov,pa se moraš orang potrudit.Seveda upaš na to,da boš našel čimveč ljudi pod sabo,ki bodo našli milijon ljudi pod sabo,da boš ti lepo v neki “penziji” in bodo oni delali,da še ti dobiš neke {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od njihove prodaje.

Pa tudi ko pravijo da oni to pijejo,pa so zdravi,jim ne verjemi.Ker ne verjamem,da oni porabljajo 500 evrov,oziroma so porabili zadnja 3 leta (36 mesecev x 500 evrov) 18 000 evrov za HL izdelke.Kje pa je denar za ostale stvari?A imajo plačo 2500 evrov?Zakaj se pol sekirajo in zapravljajo čas za nek dodaten HL.Da dobijo nekaj deset evro ali stotaka na mesec,da bodo imeli pol meselni neto dohodek 2700 evrov?Smešno a ne,celo ko odšteješ stroške vožnje,časa,pa si na zgubi,dokler ti ne uspe najt vsaj 20,ki bodo pol našli milijon ljudi.

Jaz vem zase,da bolj zdravo jem in skrbim za svoje telo,imam postavo z le 250 evri na mesec,ki jih porabim za svojo prehrano.Zakaj bi pol kupoval in zapravljal še dodatno 450 evrov?Če že želim uspešne neke dodtke in sirotke grem v trgovine s fitnes prehrano.

In imaš seveda prav, kar tako naprej.

Vadba 30 minut?Kaka vadba pa jeto,ko se telo ogreva samo 20 minut?

Jah nateg,nič drugega.

Jaz sem bila 1x na tej vadbi. Najprej predavanje 1 uro, potem 1 uro (60min) intenzivne vadbe. Torej dve uri skupaj.
Na začetku je predstavitev kaj se bo dogajalo na naslednjih srečanjih. Potem ti dajo nek čaj spiti (mislim, da zeleni, jaz ne pijem tako, da ne vem kakšen je bil), potem te še stehtajo in zmerijo maščobo v telesu. Potem je bila pa enourna intenzivna vadba. Po vadbi ti dajo nek shake spiti. Ne vem kaj je bilo, neka čokoladna zadeva, kjer naj bi bilo vse notri. Če verjamete.
Potem pa nisem več hodila.
Sicer HL sploh niso omenjali, niti prodjali. Je pa vse nekako videt kot neka sekta.

Skrbi me to, da bi mi škodili HL izdelki, ker ti jih očitno dajo na vsaki vadbi. Sicer to ne piše, ampak piše le, da dobiš okrepčilo. Ni treba biti ravno brihta, da ugotoviš, da so to HL izdelki.[/quote]

Pa saj ni nujno, da ga spiješ. 1 HL na teden sicer verjetno ne bo škodoval, koristil pa tudi ne. Glede na to, da gre za visoke predelano živilo, ga jaz vseeno je bi uživala, ker ni nobene potrebe.[/quote]

Sem pogledal spletno stran.Sploh nevem kaj bi naj videl.Dobiš neko potrdilo oziroma diplomo,da si opravil tečaj,ampak nikjer ne piše a je pol kaki NPK za narest,oziroma s kakim poklicem se lahko zaposlim.Edino HL prepoznaš po šejkih.Tudi na spletni strani je zelo pomanjkljivo napisano.

A mogoče zaradi slabih stvari,komentarjev,nezadovoljstva,… skrivajo HL?Nevem zakaj ga pol sploh konzumirajo,če sami vejo da ni vredu.

To je tko kot da jaz odprem trgovino,sp,imam ogrlase da je le trgovina,da boste v moji trgovini zadovoljni,nikjer pa ne bom imel napisano da prodajam HL.Vi boste prišli kupovat fitnes opremo,seveda jaz vam bom svetoval kaj je dobro za vas in vam pa pol bom še turil HL.Ja zakaj pa pol skrivam HL?

A kdo lahko pove kaki naziv dobim po tečaju?A sem trener,a sem inštruktor vodenih vadb,ali kak dietetik,… ker to so smešni poklici pridobljeni za 50 evrov.Nevem,

Kakor koli se vam splača,če ne drugo vadba.Saj imajo vodene vadbe,škoda da nimajo 3x na teden.5 evrov 1 ura vadbe.

Koga ti to hecaš?
Pa razni welness svetovalci … ki skrivajo svojo navezo s HL kot kača noge. Zakaj taka skrivnost, če niso čisto nič vsiljivi?[/quote]

Ravno to me najbolj bega. Če je res vse super in fajn, zakaj take skrivalnice?
Vadba je drugače super, tip funkcionalne vadbe.

Še eno vprašanje. A lahko postaneš odvisen ali kako naj rečem od HL izdelkov oz. , če spiješ en shake na teden, ti lahko to škodi? Omenjeno je, da na vadbah dobiš nek napitek, shake ali nekaj takega. Torej sklepam, da so to HL izdelki.[/quote]

Ko sem jaz hodila v program, na vadbah nismo dobivali njihovih izdelkov, samo tisti, ki so zmagali v tednu. Predavanja so bila ok, pač odmisliš reklamo za HL, pa je. Meni je bilo fajn tja hodit, ker sem tak tip, da moram biti pod “kontrolo”, da se nečesa držim. Iz predavanj potegneš najboljše, paziš na prehrano in hodiš na vadbe. Sicer vse to lahko počneš tudi sam, če si dovolj discipliniran, če pa nisi, je pa tak skupinska oblika ok. Pa še luštna skupina je bila, pa še res je poceni, če primerjaš s čim drugim.

Vadba je poceni, ker je pri vsem skupaj nepomembna. Tisto kar za njih edino šteje je, da te pridobijo v HL sistem. Od njega namreč živijo. Zato je strošek vadbe pač strošek reklame. So že ugotovili, da se je direktna prodaja preveč HL ustavila in so našli nov način, kako priti do strank. Tisti, ki prodaja karkoli v zvezi z žensko debelostjo, ali pa moško plešavostjo, bo vedno dobro živel. Ker bo lahkovernega folka vedno na pretek. Poznam eno, ki je v Prej Potem HerbaLife sistemu precej visoko in lahko potrdim, da je ženska s zadevo dobesedno skoraj religiozno obsedena. Jo pa razumem, ker zaradi visoke pozicije odlično zasluži. Manj pa razumem, da nas bivše prijatelje od vhoda v sistem ne smatra več za prijatelje, ampak le še za potencialne stranke. Ker je vsako sekundo druženja izkoristila za siljenje v sistem, smo jo vsi po vrsti počasi odpikali. Sedaj sama sebe prepričuje, da ima dovolj prijateljev po Sloveniji, pa nas niti ne rabi več. Ampak to niso v resnici prijatelji, temveč le njene redne stranke.

Sama sem si za 48 € naročila DVD popolna postava, ni nek presežek, vse je dostopno na spletu, odločila sem se, ker sem nekako “lene” sorte za “razne študije tega tipa”, tako da ….
Vsebuje jedilnik, vadbe (lahko delaš doma, prikazi kako vajo pravilno izvajat), nekaj koristnih nasvetov …
Programa se držim štiri tedne, čeprav ne ravno dosledno, rezultati so že vidni (nisem debela, športam redno, zato imam dobro kondicijo, moja šibka točka je hrana, mi je vse dobro in pojem ogromno)

New Report

Close