Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Program PrejPotem – Herbalife?

Program PrejPotem – Herbalife?

Preveč lepo, da bi bilo res. Se mi je zdelo, da je malce prepoceni, da je verjetno še kaj zadaj.

Upam, da mi da kdo še kak nasvet za skupinsko hujšanje. POzna mogoče kdo CINDI programe?

Jezus, ta hebalife! Lani se je znanka spustila v program. Težila vsem po FB, osebno, tečna je bla za znoret! Itak je HB najboljši izum, odkar obstaja človeštvo, mi pa totalni idioti, ker tega ne prepoznamo. Si sploh ni dala dopovedat, ker so tam sami stroooovnjaki, ki najbolje vedo. Je sklestila ene 20 kil v zelo kratkem času, ampak je letos še bolj razpujsana, kot je bila. O HB pa seveda niti besedice več, jo je preveč sram.
Sistem je narejen tako, da vsak kupec po defoultu postane tudi prodajalec tega sranja, ker ga tako dobi ceneje. Tako te potegnejo, da mrežo širiš in težiš drugim. Definicija mrežnega marketinga. Ne pijem tega dreka, če mi plačajo.

To lahko pa samo priporočam, ker tam pa dejansko sodelujejo strokovnjaki (pravi!), poudarek je na zdravi prehrani, gibanju in dolgoročni spremembi življenjskega sloga. Poznam osebo, ki je s tem programom trajno shujšala.

Točno tako. To je mrežni marketing.
In vsi v prvih nekaj tednih izgubijo ful teže, ker pijejo njihove šejke, ki samo vodo odvajajo. To pa seveda ni zdravo hujšanje. Poleg tega izgubijo milijon vitaminov in mineralov, ki jih ponovno morajo nadomeščat. Vse to stane in ugotovi v katerem krogu se vrtijo. V krogu izkoriščanja.

Koliko vas pa piše iz izkušenj, torej, da ste obiskovali program PrejPotem? Se mi zdi, da večina ne.

Bom direktna, poznam veliko udeleženk takih in drugačnih programov, v reali pa …..

Lepo oblikovano telo je dolgoročen projekt, kombinacija večih dejavnikov in “trdega” dela. To je dejstvo, ne razumem ljudi, ki si vedno želijo “instant” verzij, ki se na dolgi rok ne obnesejo.

Srečno

p.s.: poskusi s tekom, kolesarjenjem, kakšno vajo z lastno težo in rezultati bodo vidni v nekaj mesecih, pri tem pa pazi na prehrano, čimmanj svinjarij, dovolj beljakovin, kompleksni OH.

Bom direktna, poznam veliko udeleženk takih in drugačnih programov, v reali pa …..

Lepo oblikovano telo je dolgoročen projekt, kombinacija večih dejavnikov in “trdega” dela. To je dejstvo, ne razumem ljudi, ki si vedno želijo “instant” verzij, ki se na dolgi rok ne obnesejo.

Srečno

p.s.: poskusi s tekom, kolesarjenjem, kakšno vajo z lastno težo in rezultati bodo vidni v nekaj mesecih, pri tem pa pazi na prehrano, čimmanj svinjarij, dovolj beljakovin, kompleksni OH.[/quote]

Tečem, kolesarim, plavam, hribolazim, delam sklece, počepe, trebušnjake, vaje z utežmi. Že leta to počnem. Prehrana pa vse prej kot zdrava. Kot sem že zgoraj napisala, si želim hujšati v skupini,zaradi vzpodbude. Zato iščem kaj takega skupinskega.

Srečno

p.s.: poskusi s tekom, kolesarjenjem, kakšno vajo z lastno težo in rezultati bodo vidni v nekaj mesecih, pri tem pa pazi na prehrano, čimmanj svinjarij, dovolj beljakovin, kompleksni OH.[/quote]

Tečem, kolesarim, plavam, hribolazim, delam sklece, počepe, trebušnjake, vaje z utežmi. Že leta to počnem. Prehrana pa vse prej kot zdrava. Kot sem že zgoraj napisala, si želim hujšati v skupini,zaradi vzpodbude. Zato iščem kaj takega skupinskega.[/quote]

Te morem razočarati, brez prave hrane ne gre, sem bila sama na istem, če si v dobri kondiciji gre zelo hitro. Sama sem spremenila prehrano, ko sem se zavedla, da pretiravam s sladkim …..

Poskusi tako:

Obrok 1

2 jajci
Kruh iz polnozrnate pšenične moke

Obrok 2

Jabolko
Navadni jogurt 1,3 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Obrok 3

Puranje meso, prsi
Rjavi riž
Zelenjava po želji (lahko kot priloga ali solata)

Obrok 4

Tunina v oljčnem olju
Zelenjava po želji (lahko kot priloga ali solata)

Jej več obrokov, pij vodo in nesladkan čaj, ne pretiravaj s količinami. Vmes lahko brez težav spiješ kavo z mlekom, kakšen naraven sok ali smothe ….

Motivacija pride z rezultati in boljšim počutjem 🙂

Če želiš ti napišem nekaj okusnih in zdravih receptov kot pomoč?

Moram tudi gnojnico piti, da vem, da je ogabna? Pa erzen jesti, da vem, mi škodi?

Hvala za ponujeno pomoč, ampak teorija mi gre čisto fajn. Praksa pa šepa, ker ni motivacije, zato si želim neke skupine, kjer bi bila vzpodbuda. Razmišljala sem tudi o teh CINDI programih.

Hmmmm ….to je podobno kot pri proteini.si,THE “nutrisn”…. Miha Gersic….itd . Na koncu ti vsi ponudijo svoje izdelke v obliki praskov. A ne?
In ti izdelki so primerljivi z herbalifom,ali pa ze drazji.

Radovedkka,
Vsak, ki ima 5 minut časa ti soli pamet kaj je dobro in kaj ne… če iščeš pozitivno družbo, ljudi z istim ciljem, dobro vzdušje in ogromno motivacije… se pridruži tej skupini. Nihče te ne sili v HL, je pa luštna 10- tedenska izkušnja z novimi poznanstvi in če si karakter, da boš vse naučeno dala tudi v prakso, zagotavljam, da boš izjemno zadovoljna.
Sama sem bila del te delavnice 2x in tam sem bila z razlogom. 15let so me “fojtral” s tableti in nasveti zdravniki in nobenega uspeha. Zdravje, samopodoba, vse je šlo samo v minus. Preko parih ljudi sem spoznala Boštjana in lahko rečem samo KAPO DOL. Obstajajo ljudje, ki ti pomagajo z vsem srcem in ti zares želijo najboljše pa te vidijo prvič. Kje še danes to doživiš? No, da ne bom preveč zašla… PRIPOROČAM TI OBISK DELAVNICE. To ni nobena sekta, tako da brez skrbi. V krogu teh ljudi se počutiš zaželjeno in motivirano za “gore prestavljat”. 😉
Lp

Tisti ko vodijo Prej Potem so navadni Herbalife distributerji. U bistvu si tega naziva ne zaslužijo, ker niso ponosni na Herbalife brand, nimajo hrbtenice – oz jajc ljudem povedat, da imajo Herbalife prehrano, ki že 35 let pomaga ljudem do boljšega počutja in tako naprej ampak ga hinavsko pokrivajo z nekim svojim “prejpotem” brendom.. To je za sliko o Herbalife prehrani na trzišču slabo – saj se ljudje počutijo nategnjeni in zavajani.. Dejstvo je da je ta hrana top – jem jo že 7 let. Ljudem ponujajo neke delavnice kako nardiš kruh in tralala in veganstvo gor in dol.. Vse skupaj je zacel en zafrustriran par distributerjev.. in se razširil po slovenskih vaseh. Good luck!
Na dolgi rok se tako ali tako ne bo obdržalo ker imajo ljudje radi resnico, pogled v oči, stisk roke in ne marajo da se jim nejkaj skriva..

program prej potem je eden boljsih daj si moznost in pojdi poslusat itak je en obisk delavnice zastonj,pa predavanje je celo uro in potem se celo uro telovadba.Veliko govora takih ki sploh se niso šli niti malo pokukati skozi vrata prej potem.Obrekovati pa slovenci znamo to smo no1 na svetu.

Kaj pa HL? Jaz sem 1x bila pa so nas sili z nekim shakom. Niso povedali kaj je. Potem sem šele ugotovila, da Herbalife. Preko neta. Ker oni hHerbalifa niso omenjali in tudi niso hoteli povedat kaj je tisti napitek.
Kaj, če tega nočeš piti?

Jaz sem obiskovala ta program od začetka do konca.
Stvar je taka sem lepo shujšala cca. 11 kg., potem pa končala.
Sem se zredila nazaj, samo to vem iz svojih izkušenj, da se mi je
Herbalife tako zagabil da ga videti ne morem več.
Vadba mi je bila všeč, jedilnike sem si morala sama pisati, oni samo
povejo kaj in kako jesti. To smo nam povedali na 10 tedenski delavnici-predavanja.
Vse je ok, samo brez HB. Če si potem hotel še hoditi na vadbo si moral jemati HB,
to se mi je pa zagabilo.

Torej moraš jesti HL?

Vadba in predavanja – 10x je 50€. To je ok. AMpak, če prav moraš HL jesti oz piti pa ne hvala.
Prvič sem bila, probala. Potem pa nisem šla,ker nisem vedela ali bodo pričakovali, da kupim HL ali ne.
Imajo pa napisano, da je na vsaki vadbi tudi napitek oz shake, že vključen v ceno. Ne vem pa kako te gledajo, če ga nočeš.

Shujšala si 11 kg?

V kolikem času?Koliko si bila težka?

Zdravo hujšanje je do MAX 2,5 kg/teden oziroma pri ljudeh nad 130 kg je meja še višja.

Njihove lastne napake jih izdajo,da niso odkriti.

HL distributerji na vsakega člana ozrioma stranko pričakujejo,da bo porabila do 400 do 600 evrov na mesec za uspešno zdravje,hujšanje.Tisti ki pišejo da ga uporabljajo že 7 let pa težko verjamem,da so brez težav,zdravi in porabili v 7 letih 50 000 evrov za HL.

Pa še to,vsi so neki welnes svetovalci,a noben ne zna sestavit jedilnika v kalorijah.Seveda učijo zajtrk + HL,malica + hl ali samo toliko HL,kosilo + HL,… Vseeno lahko se bašeš z hrano,lahko poješ 10 hamburgerjev in 5 pic vsak dan,pa boš z HL shujšal.Resno?

Kakor tudi distributerji.Slike bili debeli,zanemarjeni nato z HL pa fotke nabito telo,da bi lahko zmagali na bodybilding contest.Pa ko ga pogledaš kaka trlica je,pa takoj spoznaš da so slike montaža.

Kakorkoli,če ljudje imajo denar,naj zapravljajo,zakaj pa ne.Jaz vem da raje dobro jem in ker sem športnik vem da ne rabim nobenih HL za svojo postavo.

Vsak pa sam skrbi za svoje telo,vsak je svojega zdravja in telesa kovač.Pa vsak naj sam presodi kaj je OK in kaj ni.

Nič hudega, saj poznamo kako to gre in če je HL notri potem je to plačana reklama. Ni potrebno probat, bv. Meni je tudi težil po telefonu naj pridem, da mi pove kaj delajo in kakooooo je vse fajn. Sploh ni poslušal, samo ponujal. Ma kako ne bi človek vedel za kaj se gre. Hvala ostalim za podatke in moji intuiciji, da sem ga do časa skenslala.

HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAA za iskreno informacijo, da ne bodo nekateri trdili, kako kritični smo slovenci, ki ne probamo, pa kritiziramo. preverjeno. Hvala še enkrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kar nekaj noooo…:(((

Tak je namen nove oblike tega foruma, žal.

New Report

Close