Najdi forum

Program pri zagonu

Pri vsakem zagonu računalnika se mi pojavi okno:”Error loading H:PROGRA~1/COMMON~2/Toolbar/CNBabe.dll
The specifed modulle could not be found.
Prosim nekoga,ki se spozna na register,da me reši tega.
P.S. CNBabe.dll sem ročno izbrisal(vem ,da tega ne bi smel…)

Najprej pojdi v internetne možnosti in tam pobriši vse od zgodovine do piškotkov pa še začasne datoteke poleg. Na iskanju daj še *temp* in pobriši vse vsebine tempoary datotek (ja, najprej si jih oglej).
V skrbniških orodjih si oglej še computor manegment in tam storitve aplikacije.
Končno pa, če ne pomaga niti črna mačka o polnoči ob polni luni na grobu nasilno umorjene device pa (na svojo odgovornost) pojdi v “regedit” v “zaženi” in tam v iskanje vpiši “CNbabe” in briši hudiča.

Ok, lažja pot. v start/zaženi vpiši msconfig in v zavihku zagon razkljukaj samodejni zagon. Ampak tisto zgoraj je bolj ziheraško…:))

V regeditu sem naredil tako ,msconfig pa Widows 2000 na žalost nima…Brez uspeha ,H:PROGRA~1/COMMON~2/Toolbar/CNBabe.dll mi še kar zahteva.

Tudi tu notri ga ni??
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

eh, potem res ne vem:((

Iz interneta poberi program RegCleaner. S tem programom bos verjetno resu zadevo.

Cau, Tadej

RegCleaner je super ,kljub temu pa mi težave ni odpravilo.Tudi msconfig sem si namestil.Se bom s tem pač sprijaznil.Vseeno hvala za vajin trud,sem se poleg še kaj naučil..

Še to: ko sem v googlu vpisl geslo CNbabe mi je vrnilo cel kup zanimivih povezav. Poglej si jih malo.

In kaj se z Reg Cleanerjem sploh dela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close