Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka PROGRAM- VPRAŠANJA NA POROKI, NEVESTIN DOM

PROGRAM- VPRAŠANJA NA POROKI, NEVESTIN DOM

če slučajno kdo ve, kaj bi lahko dali v program, ko pride ženin k nevesti na dom,
ko se more malo potrudit da mu dajo nevesto… en tak programček bi rabla, ful iščem vsepovsod, pa nikjer ne najdem kaj

a…pa da mi zdaj namesto tebe vse naredimo…joj joj

če sta prej že 10 let živela skupaj in je nevesta šla samo domov prespat je to najbolj bedna stvar na svetu. Sicer pa naj da kilo zlata ali pa jurja tašči, da ne bo k njima komandirat hodila.

Na poroki moje mame, je moral moj oče sekat drva, zaigrat na harmoniko in še nekaj..leta 91.

Midva z možem sva živela dve leti skupaj pred poroko. Tudi otroka sva imela že pred poroko. Ampak sem vseeno šla h mojim. Par ur pred poroko, spala sem lepo doma.
Najprej so mu poslali napačno nevesto, potem še eno in otroka, je moral plačat, pa moral je pokazat kako lika, kako se pripravi otroku kašico iz korenčka in še nekaj…aja, drva je žagal. Z ročno žago.
Zadnja sem prišla jaz, moral je plačat..plačala je njegova priča. Ma smo mi dali denar. In ni bilo dosti… na koncu se je itak vse vrnilo nama.

Pred tem mi je pa moral še podoknico ( sem prav napisala? ) zapet. Ful lepo 🙂
In zaobljubit se je moral. Vse sta pripravili moja mati in botra. Par dni pred tem sva jima poslala sms kaj ne marava en pri drugemu in potem sta na podlagi tega napisali zaobljube.
Meni gre na živce, da mi teži, da vedno zamujam. In potem se je zaobljubil, da mi ne bo več težil in tako..ma zanimivo 🙂 Te zaobljube sta napisali na tisti star papir in ju dale v okvir in zdaj imava to na zidu. In vsak jih opazi in se zraven nasmeji.
Sva se pa za poroko odločila dva tedna prej in je bilo to vse bolj na hitro …in majhno. Ampak lepo 🙂

Hoteli smo še kviz naredit, kaj imam najraje, česa ne maram in podobno pa niti ni bilo potem časa…smo tudi h matičarki malo zamudili.

Midva sva tudi že živela skupaj, pri njej doma (2 leti). Sem šel jaz prespat k mojim staršem, zjutraj se nas je pa itak cela kolona odpravila k njej. (Se mi je kar dopadlo, ko sem jo vso zrihtano videl, če jo vidiš že prej, ko se pripravlja ni isto).

So pa tudi meni želeli najprej eno drugo podtaknit, pa se nisem dal.

Butasto. Če sta živela že prej skupaj, potem izgleda prav smešno, da greš dan pred poroko domov prespat, da “kao” izgleda, da greš po nevesto, v resnici pa že živita skupaj v tistem domu….kr neki….Blesavo, smešno. Saj se da ceremonij poroke prilagoditi glede na dejansko stanje.

Te fore, ko že živita skupaj 10 let pa imata že otroka skupaj in gresta dan pred poroko k staršem spat je totalno bedasta da bolj bedasta ne more biti.

Drugače pa ponavadi mora ženin kaka drva žagat, kaj zapet, otroka previt,…na koncu pa valda plačat in to je to. Stare glupe fore, ker se denar zapravlja za brez veze.

Avtorica ne zanima, če je poroka glupost ali ne….če tebi ne paše se poročit, se ne rabiš in ni treba vedno, ko kdo omeni poroko, povedat, da ti je to glupo…ker nobenega¨, v tej temi, ne zanima kaj je tebi glupo!

Ti pa nisi najbolj potešena oseba, da ti je vse tako brezveze… 😋

“Dober sex je temelj dobrega razmerja”

New Report

Close