Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek program za izdelovanje spletnih strani

program za izdelovanje spletnih strani

Zdravo!
Zanima me, če kdo pozna kakšen BREZPLAČEN preprost program za izdelovanje spletnih strani, ki bi ga lahko uporabili v osnovni šoli.
Hvala za vsako idejo!

Spletno stran tako simpl lahko naredite v Wordu, potem pa dokument shranite kot html. namečite noter napise, slikce – cliparts in kakšno animacijo.

Lep pozdrav

Urška

Frontpage, najbolj enostaven, brezplačno ga snamete z neta in zadosti dober.

eclipse

frontpage pa ne vem, če je res brezplačen

za začetek bo moral zadostovati word (če je seveda legalen). V nasprotnem primeru vam ostane samo še učenje pisanja kode na roko v notepadu, ki je vključen v Windovs XP (če je seveda legalna verzija OS na računalnku). Lahko pa poskusite na kakšnih straneh kjer je možno oblikovati z njihovih straneh svojo homepage (npr http://www.yahoo.personalhomepage.com/malcek; stran ni resnična, ampak takole nekako potem zgleda naslov vašega osebnega homepage-a) Tam lahko potem z on-line orodji dodajate slike, tekst itd odvisno od ponudnika.

upam da sem bil razumljiv

in veliko užitkov pri učenju otrok na računalniku. Jaz delam programe za vezenje na tekstil in moj nadebudnik (6 let)že točno ve kaj modam delati pri določenih stvareh in mi govori katere tipke moram pritiskati. Več jim bomo pokazali delati uporabnega na računalniku manj jih bodo zanimale igre, ki v končni fazi poneumljajo otroke.

New Report

Close