Program za pošiljanje sms sporočil
Pozdravljeni!
Mogoče ve kdo, če obstaja kakšen program za pošiljanje sms sporočil. Program bi moral biti takšen, da bi se lahko eno sporočilo poslalo večim uporabnikom, ki bi jih lahko imel razvrščene po nizih, potem pa bi dobil povratno informacijo, ko bi sporočilo prispelo do uporabnika.
Za kakeršnokoli informacijo se vam v naprej zahvaljujem.
Lep pozdrav! Boris
za uporabo te aplikacije potrebujete le brkljalnik s podporo piškotkom (cookies) in Javascripta. Preizkušeno deluje z Netscape 3.0, Microsoft Internet Explorer 3.0 ali novejšim
program omogoča pošiljanje kraktih sporočil SMS na slovenska mobilna omrežja, icq sporočil, elektronsko pošto; lahko si kreiramo imenik, osebe v njem pa lahko razvrščamo v skupine
možno je pošiljanje iz lastne številke, kar omogoča, da vam lahko prejemnik odgovori – vaša številka se pri tem ne vidi!
sporočila lahko pošiljate posamezno ali določeni skupini, pošljete pa lahko tudi Nokia logotip Mobisux
naš strežnik vsakih pet minut preverja propustnost sistema in če sporočila v razumnem času ne pridejo na GSM omrežje in na naš sistemski terminal, le to ustrezno signalizira (ok/nezanesljivo)
zgoraj desno imaš link do smspro
Klemen, hvala za odgovor. Sem preizkusil in prav dobro deluje. Še enkrat hvala in hvala tudi za vse druge koristne informacije, ki jih dobim od tebe, ko prebiram poste!
Lep pozdrav! B.
Eno vprasanje – ali obstaj kaksna omejitev kolikim lahko posljes sms naenkrat? In ce ne – kako deluje posiljanje vecjemu stevilu v praksi – dobijo vsi? (sms posiljam nekaj cez 100 osebam)
lp ajs
hehe temu pa že lahko rečemo sms flooding.
Pojma nimam, kako dela program. Poizkusi ga pa boš videl.
Jaz osebno komaj znam poslati sms iz telefona, ej to mi je
“svetovna znanost”.
Vprašaj Borisa, ki bi po vseh pravilih moral imeti izkušnje..
lp
Forum je zaprt za komentiranje.