Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Programček za gledanje …JPG

Programček za gledanje …JPG

Včeraj sem sestri na računalniku instaliral win 98 in office 2000,
ugotovil sem, da ko odprem recimo slikco v jpg. formatu mi jo odpre ampak ni noben program, ampak v sklopu vindovsov. Napiše c:\win…
A nima nobenga original programa oz microsoft photo editor??
Kje bi le tega lahko potegnil iz interneta, da lahko slikce vsaj malo povečaš …

Hvala

Lp

Poišči si testno verzijo ACDSee, verjetno najboljši progi za pregledovanje fotk.

Ja to bidobil testno verzijo, a obstaja kakšen programček, ki je siguren pa tudi če ni tako dober, naprimer Microsoft Photo Editor?

Hvala

Lp

Zdravo!

Če ti gre le za gledanje fotografij, potem je kar dober tudi IrfanView.
Pa še free je (kolikor je meni znano).

LP…

Kot prvo je ACDSee sigurno bolj siguren kot kak M$ov program.
Kot drugo, če ti pokaže sliko, ti jo pokaže nek program (ki je lahko v sklopu winzosov)
Kot tretje pa če bi že rad M$ov program, lahko uporabiš Imaging (ki sicer ni M$ov ampak Kodakov, vendar ga dobiš skupaj z winzosi) ali pa kar Internet Explorer (kar predvidevam, da uporabljaš sedaj)

Program ki trenutno odpre sliko, mi ne ponjuja da jo povečam, zarotiram ali kak koli, vsqk kakšne preproste funkcije kot jih nudi MPE.

Lp

MPE je del Offica ampak se ne naloži ob instalaciji, če mu to posebej ne poveš.
V Control Panelu pojdi na Add/Remove Programs, izberi Microsoft Office 2000, pritisni gumb Add/Remove…

Nato si izberi Dodaj ali odstrani funkcije, poišči Orodja zbirke Office, Microsoft Photo Editor in izberi Zaženi iz računalnika.

Voila.

Sharkon, če bi se rad poigral tudi z urejanjem in retuširanjem fotografij, na netu kar mrgoli raznih programov, ki to omogočajo.
Na shareware straneh pobrskaj po menijih Graphics.

Probaj Corel Photo-Paint!

Zelo dobra zadeva!!

ACDSee je zelo dober in hiter program, omogoča povečevanje manjšanje, gledanje slik posamezno ali kot slide show, možno je rotiranje, tudi nekaj drugih osnovnih funkcij nudi. In je res zelo dober.
Za bolj profesionalno editiranje pa prisegam na Photoshop. Ko se ga navadiš je zakon program.

ACDSee in Photoshop sta zakon!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close