Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prokleta golazen inšpektorska

Prokleta golazen inšpektorska

Šele zdaj so dvignili riti in šli izvajat inšpekcijski nadzor na pomursko piščančjo farmo.

Kaj ta golazen inšpektorska sploh dela?

Sam sem mnenja da, če bi jaz bil inšpektor za te zadeve, bi v 1 letu pregledal vsaj 20 farm. Slovenija je majhna.

Mogoče pa jih skrbi, da bodo po dreku smrdeli še celi dan če gredo na teren pa zato  raje sedijo v pisarni in čakajo da mine mesec da dobijo plačo?

Raje kradejo goved poštenim desnim kmetom.

Zato, ker biti inšpektor in tvegati življenje … Verjetno imajo premajhno plačo za to, da bi hodili povsod. In jih je premalo.

Res sramota vse skupaj, če ste gledali Tarčo veste o čem govorim. Samo “bla, bla” s strani pristojnih. Kmetijska ministrica takšno sprenevedanje in so potrebni dialogi z mučitelji živali. Je potrebno mučenje razumet in jim dat čas. Še večji absurd, da pol preganjajo “žvižgače”, ki opozarjajo na nepravilnosti. Resno, če malo pomisliš, oblast, zakoni, država očitno … vse je nekako po godu zločincem, zlu, ker preganja se pravične v postopkih in ne krivce. Pa ne samo v tem primeru.

Če pa že grejo na teren, pa ne ukrepajo….

Zakaj jih potem rabimo, brezzobe tigre?

In velja na vseh področjih, recimo gradbena inšpekcija. Nič se ne da, kao.

Edino, ko je treba vzeti davkoplačevalski denar, so pa zelo sposobni in nič ni nemogoče.

Ne razumem.

Večinoma niso za nič pristojni, razen za kavice.

Pristojni so očitno samo za pobiranje podkupnin od mučiteljev živali. Za hrano jim je pa itak vseeno. Prej kot nas pobere, več država prišpara. Sploh za DSOje in bolnice je ž kategorija živil najbolj primerna.

Moj kolega je svoje case delal v “fini” restavraciji za Bezigradom.
Lastnikova mamica pa zaposlena na Ministrstvu za gospodarstvo.

Je povedal, da je bila najvecja pizdarija ob ponedeljkih, ko so kuharji in pomocniki metali v kanto gnilo, plesnivo hrano in pripravljali svezo hrano.
Lastnik se je prikazal nekako ob cca 08h zjutraj (iz jazdranja na sinjem Jadranu!) in prvi njegov korak je bil do kant za odpad, iz katere je privlekel za tretjino gnile hrane ter zahteval, da se porabi! In se je porabila .
Jaa, inspekcija je bila. Veckrat na leto. Vedno B.P. VEDNO.
Zato, ker mu je mamica iz ministrstva javila KDAJ pridejo.

Lahko se dopisem izkusnje enega drugega kolega, ki dela z lastnikom gostilne Kaval, na Brodu v LJ… pa ne bom, ker se vam bo bruhalo.

Inspektorji so podkupljeni. NE, ni jih premalo. NE DALAJO!

Moja sorodnica, ki je delala v kuhinji v enem gostišču, je nekoč dejal,da če bi vedeli, kaj se počne v kuhinji s (pretečeno) ostanki hrane in higieno, ne bi šli NIKOLI jest v gostilne, restavracije…. Pa še drago plačali!

Tako da ja… Inšpektorji so pa podkupljeni da glava peče.

New Report

Close