Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek proktolog (LJ)

proktolog (LJ)

Ima kdo dobre izkušnje s kakšnim proktologom v LJ?
Lahko samoplačniško, ker bi rada čimprej prišla do njega.

Jaz sem bila enkrat v IATROS-U na Parmovi. Imajo tudi koncesijo in si zelo hitro na vrsti. Jaz sem bila z vsem pri njih zelo zadovoljna. Prilagam še link: (ne vem, če bo delal – kdaj pa kdaj mi celo uspe prav link narest;).

Lenchi, pri katerem zdravniku si pa bila? Pri dr.Košoroku?
Jaz sem naročena tam, mislim da pri dr.Manfreda. Mogoče poznaš? Mene je presenetilo, da je med proktologi tudi ženska. 😉

Enkrat pri dr. Manfredi-Rak – ona je operirala, za pregled pa se več ne spomnim – mislim, da je bil nekdo drug. Dr. Košorok mi je na koncu razložil izvide. V glavnem, meni so bili vsi super (sem bila pred cca 2 leti).
Imela sem neko izrastlino na trtici (niso delali kolonoskopije), ki so mi jo 2 x operirali na Jesenicah, 3 x v Kliničnem centru in zadnjič v IATROSU in ni primerjave z ostalima bolnišnicama. Prideš ob uri, počakaš max 15 minut, potem pa se ti 1000 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posvetijo.
Na Jesenicah in v KC sem se počutila vse prej kot človek.

proktolog je še v Kirurškem sanatoriju Rožna dolina (dr. RAuch) in v bol. dr.Petra Držaja (dr. NOvak in dr. Hunt-ova).
v BPD se najdlje čaka…

M

V Rožni dolini za samoplačniški pregled čakaš 1 mesec, na napotnico pa pol leta.

Tudi jaz priporočam dr. Košoroka iz Iatrosa. Mene so cel mesec packali v Izoli in kar niso vedeli kaj narediti (imela sem zelo boleč izrastek), potem pa sem šla samoplačniško k Dr. Košoroku. Spejel me je še isti dan in me v 10 minutah operiral, računal pa minimalno.

Jaz bi pa rada vprašala, kako se “čuti” ta izrastek na trtici. Moj že 2 mesca jamra, da ga rit boli gor proti križu in težko sedi. A se to zatipa al je samo taka topa čudna bolečina?
Hvala za info in lep dan

Jaz sploh nisem mogla ne sedeti ne stati in svinjsko je bolelo (imam precej visok prag bolečine)- se je pa tudi tipalo.

New Report

Close