Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prometna nesreča

prometna nesreča

Prometno nesrečo je povzročil voznik iz Srbije.Ker moja zavarovalnica ne ve, če imajo z zavarovalnico iz Srbije neki dogovor, mi je škodo kril iz polnega kaska, moram pa tudi plačati 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} , čeprav nič kriv.Kaj se to dogaja.Zakaj država SLO to dovoljuje.Je kdo imel podoben primer.Kako ga je rešil?Hvala in lep pozdrav.

Seveda plačaš 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odbitne franšize, ker imaš tako sklenjeno kasko zavarovanje. Vprašanje zastavi na forumu avtomobilsko zavarovanje.

tvoja zavarovalnica bo preko druge zavarovalnice, ki je partnerska s tisto iz srbije terjala škodo. ko bo dobila škodni zahtevek rešen, se ti bo malus sprostil, ampak 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boš moral pa terjati od tiste druge zavarovalnice sam

ni pa nujno, da uveljavljaš kasko, če nisi bil kriv. je pa res, da traja tudi do pol leta, preden da tuja zavarovalnica poravna škodo, zato je to, da uveljavljaš svoj kasko tebi v prid.

konkretno je pri meni trajalo več kot pol leta, da je poljska zavarovalnica plačala škodo, ki jo je naredil njihov voznik, meni pa je moja zavarovalnica v treh tednih izplačala škodni zahtevek na račun.

enega procenta pa nisem terjala… se mi ni dalo… čeprav 40.000 tudi ni bil tako majhen znesek.

V moj avto se je zaletel bosanski državljan. Zav. Triglav, nam je šla tako na roko (kot dobri stranki), da so izplačali tako, kot bi bil udeležen naš voznik.
Drugače pa je postopek tak, kot si ga opisala. Ali založiš iz svojega denarja, ali pa daš kasko.

Zavarovalnica Triglav ima partnerske stike z drugimi zavarovalnicami (vsaj pri meni), zaradi tega njim to ni bil problem uredit, ker so itak sami terjali vse skupaj.

Ima. V našem primeru pa niso imeli. Vsaj tako je rekla na Verovškovi.

OK.Vsem vam pa se zdi normalno, da zavarovalnice iz SLO nimajo urejenih teh odnosov, z zavarovalnicami iz drugih držav, da jast kot stranka ne bil bil oškodovan.

pritisni na zavarovalnico, da poizvede, kdo ima preko zavarovanje…
ti je povzročitelj sploh dal kake podatke?

New Report

Close