Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu prometna nesreca

prometna nesreca

Imel sm prometno nesrečo. Priznal sem krivdo pa vse. Nobenem se ni nič zgodil. Prišli policaji pa so rekli, da bi lahka sama to rešla sam on je hotel imeti policijo. So vse popisal oba sma napihala 0,0. Napisala evropsko poročilo. Vzrok prometne nesreče: Jaz sem mislil, da gre pas za naravnost je šel pa na desno. Pa sem mislil it nazaj na drugi pas pa sem spregledal avto, ki se je pripeljal od vzadaj. Ko so prišli policaji ni noben dobil kazen pa noben ni plačal, ko so prišli. Avto bojo njemilu popravli prek moje police. Sam nevem a naj pričakujem kako polžnico ali ne ma kdo kako podobno izkušnjo? 

Hvala za nasvete!

Pozdravljeni, kot ste navedli ne bo nič. Vi si morate (če želite) popraviti svoje vozilo na lastne storške. Drugi udeleženec si bo stroške škode kril iz vaše police. Včasih smo rekli iz vašega kupona. Vi boste pri naslednjem sklepanju zavarovanja plačli nekaj % več za svoje zavarovanje, ker ste zaradi te nezgode izgubili bonus. Iz zavarovalnice boste dboili tudi poziv da se izjavite o dejstvih nesreče. Navedite kot ste tukaj, da ste spregledali vozilo in priznavate krivdo. Tako bo zadeva najhitreje rešena za vse. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, [email protected]

New Report

Close