PROMISKUITETA (Kurvanje) Obrazloženo kot 5 letniku
Veliko vas je nekih kvazi Feministk in Kvazi Moških plejerjev.
Torej, zakaj gleda družba in ljudje NEGATIVNO na nekoga ki se vlači okrog (moški ali ženska). Pustimo bolezni, družbeno škodo (uničiš nekomu zakon), užitke, ljubosumje in zavist. Razlog je bolj preprost.
Obstaja zgolj 5 osnovnih človeških čustev ne glede na lokacijo na ZEMLJI. Eno od njih je:
GNUS (disgust).
Zato ker je KURVANJE nagnusno. Tako preprosto je to. Zato so največji kurvirji ponavadi NARCISI. Ker uživajo biti NAGNUSNE SVINJE kot ACT-OUT za svoja interna čustva GNUSA do sebe.
Analogija primera na higieno/hrano:
Če piješ iz vsake skodelice vsako pijačo je samo vprašanje ČASA kdaj boš zastrupljen. Evolucijsko to ne gre.
Analogija primera na čustva:
Če ima vsak kurce palac dostop do tvojih DM in tebe kot osebe je samo vprašanje časa kdaj ti podtaknejo toksična čustva. Ku ku. Socialno to ne gre.
Analogija primera na lastnino:
Če bi vsi vozili VSE avte, bi končali v kameni dobi. Civilizacijsko ne gre.
Odgovor na vse to je danes pozabljen. Odgovor ni apriori religija (čeprav religija je OKAY za dosego tega cilja) ampak moramo vključiti tudi ateiste.
Odgovor je
INTEGRITETA
Kako zgleda človek brez si pa poglejte na tem forumu.
Sploh moški ste danes NA PSU z integriteto.
Moderni moški, 27.05.2023 ob 19:38
Veliko vas je nekih kvazi Feministk in Kvazi Moških plejerjev.
Torej, zakaj gleda družba in ljudje NEGATIVNO na nekoga ki se vlači okrog (moški ali ženska). Pustimo bolezni, družbeno škodo (uničiš nekomu zakon), užitke, ljubosumje in zavist. Razlog je bolj preprost.
Obstaja zgolj 5 osnovnih človeških čustev ne glede na lokacijo na ZEMLJI. Eno od njih je:
GNUS (disgust).
Zato ker je KURVANJE nagnusno. Tako preprosto je to. Zato so največji kurvirji ponavadi NARCISI. Ker uživajo biti NAGNUSNE SVINJE kot ACT-OUT za svoja interna čustva GNUSA do sebe.
Analogija primera na higieno/hrano:
Če piješ iz vsake skodelice vsako pijačo je samo vprašanje ČASA kdaj boš zastrupljen. Evolucijsko to ne gre.
Analogija primera na čustva:
Če ima vsak kurce palac dostop do tvojih DM in tebe kot osebe je samo vprašanje časa kdaj ti podtaknejo toksična čustva. Ku ku. Socialno to ne gre.
Analogija primera na lastnino:
Če bi vsi vozili VSE avte, bi končali v kameni dobi. Civilizacijsko ne gre.
Odgovor na vse to je danes pozabljen. Odgovor ni apriori religija (čeprav religija je OKAY za dosego tega cilja) ampak moramo vključiti tudi ateiste.
Odgovor je
INTEGRITETA
Kako zgleda človek brez si pa poglejte na tem forumu.
Sploh moški ste danes NA PSU z integriteto.
Meni sicer kot 5-letniku ni bilo to nič jasno, sem se pa že pri 5ih letih drajsal ob lulčka in doživljal neke vrste orgazem, brez izliva. Nikomur nisem govoril o tem, to je bila ena moja mala skrivnost, počel sem to tudi v vrtcu, ko smo imeli obvezen popoldanski spanec.